Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Huh, getsie... Halloween komt er weer aan....

 
Update van donderdag 1-11:
De JAC laat weten, dat er inmiddels zoveel jeugd uit de B-, C- en D-teams is aangemeld, dat er niet meer kan worden ingeschreven. Dat zal me een spookachtige bedoening worden...!!
 
 
Oorspronkelijk bericht
Natuuuuurlijk gaan we daar weer wat aan doen en de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) heeft daarvoor het volgende in gedachte:
 
Voor de kangoeroes t/m E Jeugd

Kom jij griezelen en dansen bij de Halloween-disco op vrijdag 2 november in het KZ-clubhuis? De voetjes gaan vanaf 18:30 van de vloer en om 20:00 doen we de laatste dans. Kleed je zo griezelig mogelijk, dan kun jij een vette prijs winnen, dus kom jij ook??
 


Daarna gaan we verder met de D t/m B jeugd.

Kunnen jullie uit de handen blijven van de griezels en durf jij je op te geven? Blijf samen met je groep veilig en win het spel. We beginnen rond 20:00 met de uitleg die je niet mag missen en starten stipt om 20:30 … daarna is het aan jullie!

Verzamelen doen we in de kantine en daar krijg je te horen in welk team je zit. Wel heel belangrijk is dat je je moet opgeven. Stuur even een mailtje naar jackoogzaandijk@gmail.com met je naam en in welk team je zit.

Meer info over de disco en het jachtseizoen zijn te vinden op onze Facebook-pagina en in het clubhuis op de krijtmuur.

Groetjes,

JAC
 
.