Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

HOOG WATER!!!

Update:
Vanaf een uur of 10 werd duidelijk, dat de pompen het probleem wel aankonden en omdat er geen nieuwe hoosbuien kwamen kon er ook op het kunstgras vanaf 11.00 gewoon alles gespeeld worden.
 
Deze morgen maakte echter duidelijk, dat het bestuur de organisatie voor wat betreft het afkeuren van wedstrijden en de beoordeling daarvan weer even goed moet afstoffen en op poten zetten. Wij waren als club niet goed voorbereid en dus even in verwarring over de juiste aanpak.
 
Oorspronkelijk bericht:
In de laatste paar uur is er zoveel water gevallen, dat er inmiddels een flink probleem is. Wonderlijk genoeg kan het gras het nog wel aan, maar staat er teveel water op het kunstgras. De pompen draaien volop, dus het kan ook wel weer snel drooggemalen worden, maar dat hangt ook af van hoeveel regen er nog bij komt.
 
Tegelijk is het ook het laatste competitie-weekend en zit niemand te wachten op uitstel naar latere weken.
 
Besloten is om op gras de pupillen wèl te laten spelen, maar op het kunstgras kan de eerste ronde gewoon nu niet verantwoord gespeeld worden. Sneu voor EKVA, dat uit Almere moest komen. De meeste andere tegenstanders komen van dichtbij.
 
 
 
.