Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Hoe staan we ervoor van B1 t/m F3

 
Van ons eerste tot en met C1, in alle topcompetities komen wij Fortuna uit Delft tegen. Puur naar de zaaluitslagen kijkend is de stand momenteel 2-2. Het 1e en A1 wonnen, maarrrrr….
 
Onze B1 dus niet. Fortuna was met 15-21 te sterk en dat viel wat tegen. Voorlopig staan we dus op plek 2, maar goed, dat geeft ook recht op play-offs, dus doorgaan, vooral doorgaan! Zaterdag naar Haarlem, wat voor Bram & Co toch een uitdaging is. Succes!

B2 doet het uitstekend, want zij staan ongeslagen bovenaan, inclusief een krappe 12-11 winst in de allereerste competitiewedstrijd tegen concurrent OKV B1. Die zien we pas op 1 februari, weer, dus de komende weken steeds op scherp blijven, zodat we optimaal voorbereid zijn.

B3 vertoont wisselend spel en dat is wel te begrijpen bij ook steeds wisselende opstellingen. De trainer/coaches doen er het nodige aan en omdat het doelsaldo na vijf wedstrijden minus 5 is, maakt dat wel duidelijk, dat we er toch steeds dichtbij zijn, ook al hebben we nog maar 1x gewonnen. Komende twee weekends vrij en dan weer opgewekt naar De Beuk om leider BEP B2 een beuk te geven?
 
C1 staat geen eerste, maar is wel nog steeds ongeslagen, want Fortuna moest bij ons haar eerste puntje achterlaten. Het andere gelijkspel was tegen ‘de Wormernezen’. Op scherp blijven, ook tegen TOP zaterdag en goed naar Charelly luisteren!
 
En waar staat C2? Ook alweer bovenin, maar in een lastige competitie, met vier teams, die strijden om de top en drie onderin. Wij hadden in het begin een off-day tegen BEP C1, 9-3 verloren, maar ja, je ziet het aan het 1e, dat kan iedereen gebeuren. De kunst is weer terug te vechten en dat doen jullie. Zaterdag naar Tempo en dan de strijd tegen het nog ongeslagen OVVO.
 
C3 zit in een net zo spannende afdeling en deelt daar de koppositie met Furore C1, allebei de volle winst uit vier wedstrijden, gevolgd door twee teams met zes punten. De komende twee weken zijn spannend, want we ontmoeten twee concurrenten: eerst BEP C2 en dan Furore. Op scherp dus!

C4, poehpoeh, die staan dik bovenaan en zijn al op de helft van de competitie, maar nog steeds ongeslagen. Volhouden!! Eerst naar Apollo en dan volgt op 25-1 de grote strijd tegen de padvinders, eh, ik bedoel Groen-Geel.
 
C5 zit ook al weer boven in, maar dan op plek 2, want OKV C2 is hier net wat sterker. Tot nu dan, want dat gaan we natuurlijk wel veranderen, toch? Wij waren wel de enige, die OKV een puntje afsnoepten, maar die rare 13-1 nederlaag bij Apollo zit ons wat dwars. Eerst zaterdag weer winnen en dan zien we wel verder.
 
Onze D1 is een betrekkelijke uitzondering, want zij bengelen onderin, winnen blijkt lastig. Dat zagen we ook weer tegen Pernix, waar we in Leiden weer net tekort tegen kwamen, 9-11. Zaterdag komt Meervogels bij ons en dan moet het toch lukken om te winnen!

D2 behoort bij de bovenste drie en is daarvan nummer 2. Vorige week verslikten we ons in het laag staande ZKC D1, dus we hebben wel wat recht te zetten. Dat moet over twee weken gebeuren bij en tegen leider Badhoevedorp, maar eerst een weekend rust.

D3 is een degelijke middenmoter, 3x gewonnen en 2x verloren en de laatste drie weken is het resultaat nulkommanul en dat blijft ook komend weekend nog, want dan zijn ze alweeeer vrij. Maar aan alles komt een eind en dus ook aan die winterslaap, want op 25 januari komt OKV D2. We zijn en elk geval goed uitgerust!

D4 is een viertallen-team, dat nog wat moeite met scoren heeft in de zaal, gemiddeld vier goals per wedstrijd. Zaterdag naar ESDO in Kockengen… Je komt nog eens ergens! Kom op, Deborah & Co, flink er tegenaan en scoren!
 
Bij de E-teams komen we in wonderlijke omstandigheden, want daar zijn enkele van onze teams bij elkaar ingedeeld, vermoedelijk omdat dat qua sterkte beter uitkwam, want E-teams zijn er wel genoeg. Wie bij elkaar zit doen we gemakshalve maar in één greep.
 
E1 en E2 zitten dus ook bij elkaar. Van hen staat E1 bovenaan met 10 punten uit vijf wedstrijden, toppers dus. De concurrentie komt van Groen-Geel E1, dat ook wel ruim wint, maarrrr… Die hebben we nog niet als tegenstander gehad. Wel EKVA, dat in Wormer van GG E1 wist te winnen en waarvan komend weekend de revanche in Almere is. En E1 gaat naar Amsterdam om Sporting West te verslaan.
 
E2 doet het hier goed als ‘the best of the rest’ en noteerde al twee knappe overwinningen op Sporting West en Victoria, allebei in uitwedstrijden. Lekker doorgaan zo en op bezoek bij de komende tegenstander Groen Geel E2 (ook bij elkaar dus) zou dat ook moeten kunnen. Beste beentje voor!
 
E3 is een wonderlijk ploegje, dat veel scoort, maar ook weer makkelijk goals laat maken. Maar weer wel de eerste was, die van leider VIDO E1 met 8-8 een punt afsnoepte. Deze week gebeurt er nog niets, de laatste van een rijtje rustweekeinden, maarvanaf volgende week gaan ze weer aan de slag. Derde plek, doorknokken!
 
We doen nu eerst E5, want E4 en E6 zitten ook weer bij elkaar.
 
E5 staat op de tweede plek, maar dat is iets gekleurd doordat we ook een wedstrijd meer speelden . GG E5 gaat hier ongeslagen aan kop en die treffen we volgende week voor het eerst, in Wormer. Komend weekend hebben we al de return tegen BEP, waar we vorige keer keurig van wonnen.
 
Bij E4 en E6 staat E4 chique bovenaan, met maar één gelijkspelletje en de rest gewonnen, ook van concurrent Furore E2, al was dat wel spannend, 9-8. Komend weekend even vrij, net als E6 trouwens. Die boekten ook al een knappe winstpartij, maar bemerken ook, dat ze sterke tegenstanders hebben. Toch al 27 goals gemaakt, dus dat gaat wel de goede kant op!
 
 
Bij F1 draait alles om snelheid van handelen en daar zijn ze goed in. Het aantal gemaakte doelpunten is hier nog niet goed te vergelijken, omdat de regel van verdedigd schieten nog niet geldt, maar toch, na vier wedstrijden staat de teller op 74… Brrr! Nog niet verloren ook en de redactie verneemt uit doorgaans welingelichte kring, dat ze dat ook helemaal niet van plan zijn. Er zijn twee concurrenten, WWSV en Groen-Geel. Die laatste ontmoeten we volgende week, eerst even Oranje Nassau kloppen.
 
F2 is een typische middenmootploeg: twee gewonnen, twee verloren, dus 4 uit 4 met 50 goals voor en 50 tegen, hoe krijg je het voor elkaar! Zaterdag komt OKV op bezoek, die staan net iets hoger, dus dat wordt hard werken voor onze mormeltjes!
 
F3 is een team van echte starters, die ook meteen flinke reizen maken, naar Anna Paulowna en zo! Ze speelden tot nu al zeven wedstrijden, vier gewonnen, drie verloren, 43 goals gemaakt en 42 tegen. Zaterdag gaat de reis naar Haarlem en daar moeten we wel weer winst kunnen boeken. Ook op scherp dus!
 
Succes allemaal en over een paar weken doen we weer een rondje!
 
 
 
.
 
.