Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Hoe doet onze D1 het? We volgen het op de voet!

 
Afronding om 17.20 uur.
De titel kwam, net als in de zaal, uiteindelijk bij Nieuwerkerk terecht en dat is dan geen toeval meer. In de zaal konden wij ze als enige nog verslaan, maar dat lukte deze keer niet meer. Per saldo werden wij deze keer zevende, in de zaal derde. Volgend seizoen komen wij terug...
 
Update 15.00 u.
Ahhhh, we konden geen potten breken deze keer. De laatste groepswedstrijd tegen CSL ging met 6-7 verloren. Dus straks spelen wij tegen Sporting Delta om de plaatsen 7 en 8.
 
 
Update 14.00 u.
Dennis stuurde ook nog een filmpje door, even kijken of dat lukt binnen onze technische mogelijkheden...  Ehhh nee, nog even niet!
 
 
Update 13.50 u.
Twee foto's, gemaakt door Dennis Doves, van de strijd tegen Nieuwerkerk. Wij zijn in het rood, want blauw-zwart tegen blauw-zwart is lastig
 
.
 
.
 
 
Update 13.36
Ahhhh, verloren in de tweede ronde en wel met 5-2 van Nieuwerkerk. Onze correspondent meldt: wel genoeg kansen, maar net niet zuiver genoeg bij de afronding.
 
de tussenstanden en de rest van het programma vind je op een aparte pagina.
 
Update 12.28
Onze eerste wedstrijd eindigde na veel spanning in een 5-5 gelijkspel, terwijl concurrent Nieuwerkerk haar opponent CSL van het veld veegde, 13-5. Onze volgende tegenstander is Neuwerkerk.
 
 
 
.... wordt vervolgd! Het bericht van een paar dagen terug vind je hier.
 
 
 
 
Update 11.40 u.
Vooraf nog even een teamfoto gemaakt...
 

De strijders van vandaag. Op de bovenste rij van links naar rechts Sanne Maaike, Herre, Koen, Jan, Finn, Bodi, Beau, Kelly, Indy en Pax, met daaronder Lynn, Misha, Fiene, Mijs en Cheyenne.

Update 10.55 u.
Vanaf 10.30 was het tijd voor de presentatie. Hieronder zie je duidelijk hoe KZ / Thermo4U zich presenteerde: van links naar rechts zien we.... oh nee, toch niet!
 
 
 

Oorspronkelijk bericht
Zaterdag 22 juni is het D1-dag. Hoe brengen ze het ervan af in Hardenberg, waar de strijd om het Nederlands Kampioenschap gespeeld wordt op de terreinen van Juventa. Via onze speciale verslaggever Dennis houden we je op de hoogte!
 
Het programma voor de eerste rond ziet er als volgt uit:
 
 
 
 
.