Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Het spelregelbewijs - de verplichting voor de A-jeugd komt eraan, 30 juni is het zover

 
Het duurt nog vijf maanden, maar dan is het toch ook zover: de A-jeugd moet dan - op basis van KNKV-regels - een spelregelcertificaat behaald hebben om te mogen blijven spelen. En natuurlijk steunen wij die gedachte, want een goede kennis van de spelregels verminderd het getetter richting scheidsrechter en stoort dus minder de eigen concentratie en die van de fluitist.
 
Deze tekst is dus bedoeld als aanmoediging voor de tweede- en derdejaars junioren om aan de slag te gaan met Korfbalmasterz.nl en het geldt natuurlijk ook voor die drie overgebleven eerstejaars junioren, waarvan er twee al bijna aan het einde zijn en ééntje nog een zetje nodig heeft. Alle andere eerstejaars deden het vorig jaar al in de B-groep.
 
Hoe werkt het?
Je kijkt eerst even op die site rond en je vindt daar de spelregels in heldere taal, niet in dat formele reglementaaltje, dat vaak een lastige noodzaak is. Ook zie je daar allerlei foto's - met soms bekende gezichten, zoals je hieronder ziet... - en filmpjes met vragen om te oefenen en als je denkt 'Nou weet ik het wel', dan kun je het examen gaan doen. Daat heb je een 'activatie-code' bij nodig en die krijg je door simpel een mailtje naar Marcel Dassen te sturen. En dan kun je afronden.
 
Als je hulp nodig hebt kun je dat altijd vragen aan Marcel of Jan Willem Ekkes of Monica Briefjes of Piet Hein Havik.
 
Succes en maak je geen zorgen, het is goed te doen!
 
 
 
.
 
 
.