Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Het Oranje-vijftal van deze Challenge

 
Vanavond ging de Korfbal Challenge 2018 van start en van het vijftal van KZ / Thermo4U dat was uitgenodigd voor Team NL Korfbal kwamen er meteen vier op de vloer in een wedstrijd tegen het Surinaamse Team. Dat was voor wat de tegenstand betreft niet meteen een openbaring, want Oranje kwam al vrij snel op een 12-2 voorsprong en gaf die natuurlijk niet meer weg. Het werd uiteindelijk 24-15.
 
België tegen China werd 28-18, TOP won ogenschijnlijk makkelijk van Jong Oranje en het meeste tegenstand kreeg Fortuna en wel van Chinese Taipei. Dat ging lang gelijk op, tot 13-13 zelfs, maar Fortuna won uteindelijk met 17-14.
 
Natuurlijk zagen we daar ook Chun-Ta Chen, wij noemen hem Rex Chen, die een deel meespeelde en goed spel liet zien. In een kort gesprekje vertelde Dr Inglish Huang, vertegenwoordiger van de Taiwanese Korfbalbond, dat onze livestreams in de komende paar maanden waarschijnlijk de drukst bezochte van Korfballand gaan worden, want op Chinese Taipei kijken alle korfballers mee...
 
Natuurlijk mag ook een foto van ons vijftal niet ontbreken, dus die doen we er gauw bij. Morgen speelt Team NL tegen Rex & Co, en dan is het de beurt aan Esther, want die bleef vandaag aan de kant.
 
 
. Onze Oranjedragers: Jordi, Esther, Marjolijn, Alwin en Anouk!
 
 
 
.