Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Grote opbrengst 'crowdfunding-actie'


Afgelopen zaterdag werd de opbrengst van de Clubkit-actie bekend: 4475 verkochte ballen oftewel een bruto-opbrengst van € 22.275!! Als bestuur willen we iedereen die hier op enige wijze een bijdrage aan heeft geleverd (door ballen te verkopen of juist door ze te kopen) onwijs bedanken. Het resultaat heeft onze stoutste dromen overtroffen.

Deze actie heeft getoond hoe iedereen in onze regio betrokken is bij onze vereniging. Veel kleine bedragen maken tezamen een grote opbrengst mogelijk, dat is de kracht van een crowdfunding-actie als deze. Het was een bijzondere ervaring van de organisatie Clubkit te vernemen dat de opbrengst bij KZ / Hiltex de hoogste opbrengst is in het bestaan van deze organisatie !

De eerlijkheid gebiedt dat van dit bedrag nog wel de kosten voor de actie en van enkele prijzen moeten worden afgetrokken. Netto houden we er naar schatting ca. € 16.500 aan over. Hiermee is een belangrijke stap gezet aan de realisatie van het nieuwe interieur in onze kantine in het nieuwe topsportcentrum, waarvoor we een begroting hebben van ca. € 30.000. Komend seizoen hopen we het resterende bedrag te verkrijgen via schenkingen uit een aantal fondsen en door een veiling te organiseren.

We zetten de prijswinnaars van de actie nog even op een rij:

Individuele prijswinnaars:

D/E/F-jeugd: 1. Eline Held, 2. Dylan Hendriks, 3. Mikai van het Kaar

A/B/C-jeugd: 1. Jennifer Roos 2. Megan Gruijs 3. Onno Bakker

Senioren: Martijn Baas

De teamprijzen bij de jeugd zijn gegaan naar: E3, C1, D2, B1

Omdat senioren 1 en 2 hebben afgezien van de teamprijs bij de senioren, is deze gegaan naar senioren-9.


Het bestuur