Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Goede berichten van de E/F-TC

 
Even een stukje van de teamcommissie voor de E- en F-ploegen, kortweg de E/F-TC. Waarom? Nou gewoon omdat wij als E/F-TC heel trots zijn op al deze kinderen en wij middels dit stukje dat willen laten weten.
 
Na de zomervakantie zijn al deze kinderen gestart in voor de meeste kinderen nieuwe teams, met nieuwe trainers en vaak ook met nieuwe kinderen. Toch altijd weer spannend zo'n eerste training en wedstrijd. Maar zoals bijna altijd gaat dit als vanzelf en is iedereen na de eerste training alweer helemaal gewend.
 
We zijn in de eerste helft van de veldcompetitie gestart met zes E-teams en twee F-teams. En wat heeft ieder team het goed gedaan!

Heeft het heel knap gedaan! Allemaal eerstejaars spelers en nog niet zo heel lang lid.
En dan gewoon op de tweede plaats eindigen!
Lisa, Quinty, Lisa, Tess, Lennon en Nikay ga zo door! Toppers!

Hier geldt bijna hetzelfde als voor de F2: allemaal jonge kids, met nog niet veel ervaring.
Maar ook deze kanjers zijn op een mooie tweede plaats geeindigd.
Nikki, Elin, Liz, Stef, Mees en Mason, ga zo door in de zaal!


Begon wat onwennig aan de competitie; eerstejaars E is altijd even wennen aan de hogere korf en de grotere maat bal. Maar de trainingen werpen hun vruchten af en gaan vast voor mooie resultaten in de zaal zorgen.
Maud, Helena, Bobbi, Chloe, Jules en Scott, jullie beste beentje voor in de zaal.

Heeft het super goed gedaan! Dit team heeft vier tweedejaars E-spelers en twee nieuwe leden. Maar deze mannen hebben het meteen super goed opgepakt. Door goede samenwerking hebben ze het eerste veld helft afgesloten met een Kampioenschap!! Wel verdiend!
Senna, Anne, Niek, Xavier, Colin en Niek ga zo door!

Dit team bestaat ook uit allemaal eerste jaars E-tjes. En wat doen ze het goed! Voor dit team zit de competitie er nog niet helemaal op. Komende zaterdag moeten ze nog een uitwedstrijd spelen tegen Apollo. Als ze deze weten te winnen zijn ze keurig als tweede geëindigd. Een grote pluim!
Eva, Laurie, Jip, Tess, Maas en Jayden, nog even een goed resultaat tegen Apollo en dan ook weer fijn de zaal in.

Heeft de eerste veld helft keurig als derde afgesloten. Door goede inzet en samenwerking is dit een leuk en gezellig team. Vooral zo doorgaan in de zaal en wie weet volgt er daar nog wel een kampioenschap.
Annika, Amy, Isa, Krista, Romano en Lucas heel veel succes voor in de zaal!
 
Heeft elke tegenstander met grote cijfers verslagen. Daarom ook terecht kampioen geworden. Voor de zaal nieuwe doelen stellen en zeker het resultaat van het veld herhalen in de zaal.
Isa, Lynn, Senna, Gijs, Dex en Jesse heel veel succes voor in de zaal!

Heeft net als de E2 elke tegenstander verpulverd. Met grote uitslagen als gevolg! Heel knap gedaan. Dit geeft zeker moed voor in de zaal. Ook hier geldt: nieuwe doelen en een herhaling van het veld!
Leanne, Sem, Lois, Levi, Birk en Max veel plezier voor in de zaal!

Tot slot kunnen wij met trots melden dat we voor de zaal een F3 erbij hebben!
 
Minke, Floor, Alec, Koen en Thomas, heel veel korfbal plezier!

 
 
Hartelijke groet voor iedereen van
 
de E/F-TC
 
Pam, Odet, Susan, Nathalie en Mirelle
 
.
 
 
.