Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Ga mee naar NK met D1 in Dordrecht!!

 
Op 6 april gaan Cheyenne, Fiene, Pax, Indy, Koen, Herre, Finn en Bodi naar het Nederlands Kampioenschap voor de D in Dordrecht bij DeetosSnel. Samen met reserves Jan, Stefan, Misha en Lynn en onder leiding van Dennis, Sanne Maaike en Kelly gaan ze de strijd aan met de andere winnaars in de D-poules om de landstitel. Geweldig dat zij dit als ‘nieuwe’ D1 toch hebben kunnen behalen met mooi technisch korfbal en strakke acties onder de korf!

We vertrekken om 8.00 uur vanaf De Koog. De ploeg moet zich om 10.00 melden en de supporters gaan dan natuurlijk de spandoeken ophangen. Om 10.30 wordt de D1 voorgesteld en om 11.00 starten de eerste wedstrijden. Om 16.00 is het feest afgelopen na de prijsuitreiking. We gaan er met z’n allen een geweldig feest van maken dus ga gezellig mee en trek je blauw/gele pakje maar aan!
 

Geef je zsm op voor de bus (spelers gaan sowieso mee, ouders/ families/ supporters graag even opgeven) als gebruikelijk via e-mail bij Danielle Uitvlugt, via  om deze kanshebbers naar de overwinning te juichen!!
 
Enne, o ja, de kosten van je busreis, die zijn weer als gebruikelijk, dus
 
c. De prijzen:
- De busprijs is voor volwassenen € 10,-
- Kinderen (tot 19 jaar) € 2,-
- Gezinsprijs € 20,-
 
Wordt het weer een grote bus????
 
 
.
 
 
 
.