Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Een vers gezicht bij de senioren komend seizoen: Milan Boonstra

 
Dezer dagen besloot ook Milan Boonstra de overstap naar KZ / Thermo4U te maken. Dat is niet geheel toevallig. Milan is van dezelfde jaargang als Scott De Decker en Thijs van der Vliet. Het zijn ‘Horinezen’, inwoners van de gemeente Hoorn dus, en zij speelden daar samen bij ADOS.

Die club is wat in de verdrukking gekomen en kon een paar jaar terug niet meer het niveau bieden, dat Scott, Thijs en Milan graag beleefden en dat leidde tot de overstap naar andere clubs. Milan ging naar BEP, Scott naar Groen-Geel en Thijs kwam bij ons spelen, maar zij hielden gewoon vrijwel dagelijks contact en maakten ook deel uit van het RTC. De foto hiernaast stamt uit zo’n wedstrijd.

Nu recent besloten zij door een samenloop van omstandigheden weer bij dezelfde club te gaan spelen en omdat er ook ambities zijn om het hoogste niveau te halen viel de keuze op onze vereniging. De komst van Scott is al eerder gemeld op deze site en Thijs was al hier.

Wij gaan graag bekijken of deze drie mannen een nieuwe invulling kunnen geven aan de term ‘de Drie Musketiers’ en wensen hen dus ook veel plezier èn veel strijdvaardigheid bij de wedstrijden die komen. Een hartelijk welkom dus ook voor Milan!
 
 
 
.
 
 
.