Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Een nieuw gezicht in onze selectie A-jeugd

 
Een lezer met een scherp oog treft morgenochtend bij de opstellingen voor de A-jeugd een nieuwe naam aan. Het gaat om Kiko Weenink, die over een maand 17 wordt en hij is dus ‘tweedejaars’.

Wie een beetje thuis is in de Zaanse korfbalgeschiedenis denkt al gauw ‘Hé, Weenink, dat is toch meer…?’ en inderdaad, zijn familie heeft uitgebreide wortels bij onze overburen in Wormer en dat geldt ook voor Kiko zelf. Hij doorliep daar een reeks teams, speelde onder meer vorig seizoen in Groen-Geel A1 en de twee jaar voordien in de Wormerse B1.

Het achterliggende seizoen verliep voor de Wormer A1 om meer redenen dramatisch en draaide op degradatie uit. Kiko wil graag het maximale uit zijn eigen mogelijkheden halen en ging vervolgens bij zichzelf en vervolgens zijn familie te rade over wat wijsheid was. Dat leidde uiteindelijk tot zijn keuze voor KZ en die keuze wordt ook begrepen en gesteund door zijn familie. En waarom ook niet? Er zijn meer uitwisselingen geweest, tot wederzijds genoegen en de fase dat daar moeilijk over gedaan werd ligt gelukkig ver achter ons.

Wij aan deze kant van de Zaan hopen, dat Kiko hier vindt wat hij zoekt en wensen hem daarbij veel succes en plezier in de komende jaren.
 
 
Red.
 
 
.
 
 
.