Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Een herinnering van het KNKV aan diverse nuttige regeltjes

 
Nu de verse competitie weer gestard is heeft de competitieleider van het KNKV nog even een aantal 'weetjes' op een rij gezet. En die geven wij hieronder graag even door! Het gaat dan om...
 
De competitie staat voor de deur, en bij deze nog wat informatie om het geheugen op te frissen.

Speeltijden senioren/A-jeugd: Dit is vanaf heden 2 x 30 minuten


Time-outs wedstrijdkorfbal: Elk team in het wedstrijdkorfbal heeft recht op 2 time-outs.


Digitaal Wedstrijd Formulier: We krijgen nog steeds vragen om externe coaches, die niet lid zijn van eigen vereniging, toe te voegen. Dit gaat via dit formulier: https://www.knkv.nl/digitaal-wedstrijd-formulier

Indien een wedstrijd reeds geopend is, heeft toevoegen geen effect meer en zal dit pas bij de volgende wedstrijd zichtbaar zijn.

Zorg je er ook voor dat aan elk team iemand gekoppeld is die met het DWF overweg kan? Evenals het toevoegen van scheidsrechters?


Verplaatsen van wedstrijden: Verplaatsen van wedstrijden moet altijd in onderling overleg. In breedtekorfbal heb je veel vrijheden, als er maar vòòr de start van de zaal gespeeld wordt.

In het wedstrijdkorfbal mag er alleen midweeks gespeeld worden, en ook nog voor de laatste reguliere ronde in de poule. Voor de doorlopende competitie is 26/10 dus echt de deadline.


Niet opkomen: Voor alle wedstrijden in het wedstrijdkorfbal waar maandag 09.00 uur geen uitslag of overige informatie is, wordt direct een schikking opgelegd.

Voor het breedtekorfbal geven we nog de ruimte tot dinsdag 09.00 uur. Wedstrijden die dan geen nieuwe datum hebben worden opnieuw ingepland, met ook een schikking tot gevolg voor de niet opkomende vereniging, of beide als er geen enkele communicatie is.


Tuchtzaken: Bij een rode kaart dient er door alle officials, aanvoerders, beklaagde en directe tegenstander een strafverklaring ingevuld te worden, dit gaat via een formulier op de website: https://www.knkv.nl/node/18239

Bij gestaakte wedstrijden volstaat een verklaring van de officials en de beide aanvoerders richting tuchtcommissie@knkv.nl.

Alle vragen over tuchtzaken kun je richten tot tuchtcommissie@knkv.nl

 
 
Deze mail is verzonden aan alle verenigingssecretariaten en alle wedstrijdsecretariaten, zowel veld als zaal.