Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Een bijzondere zondag en trouwens, de zaterdag mocht er ook zijn

 
Bijzonder? Bijzonder? Wat is er dan zo bijzonder aan deze zondag?? Nou, dat is makkelijk uitgelegd, want het overkomt ons niet zo vaak, dat wij op zondag acht wedstrijden spelen en die dan ook alle acht weten te winnen. En sommige teams, zoals bijvoorbeeld het 8e en 9e en ook het 3e, nog dik ook, of tegen belangrijke tegenstanders. Kortom, december begint goed!
 
Dat was op de laatste dag van november niet helemaal zo. Het was kennelijk een dagje met irritatie, want er vielen ongewoon veel kaarten en nog van alle beschikbare kleuren ook. En gelukkig niet allemáál voor ons. Deze zaterdag stond in het teken van de strijd tegen DVO. Altijd een lastige tegenstander en dat bleek ook deze keer weer. Het werd ook een wonderlijke wedstrijd, waarin wij toonden een sterke rebound te hebben, maar waarin de DVO-dames lieten zien dat ze heel goed kunnen verdedigen. Voeg daarbij die akelige Robbe de Wit van DVO, die juist deze wedstrijd had uitgekozen om te laten zien dat hij toch heel aardig schieten kan. Iets langer dan twee meter en hoog schietend is hij al lastig te verdedigen en deze keer maakte hij er 11 uit 25 schoten, poehpoeh.
 
Gelukkig wisten wij in periodes ook van wanten, mede dankzij die rebound, want uiteindelijk produceerden we 135 schoten tegen 83 van DVO. En toch 27-27, heel apart. Lees verder vooral het correcte verslag op de DVO-site.
 
Bij het tweede een beetje hetzelfde beeld: veel rebounds aan onze kant, maar met scherp schietende DVO'ers daar tegenover. Ondanks dat wij 28 goals maakten bleef DVO 2 toch ongeslagen, want hun percentage was even hoog als hun score, namelijk 32. Alweer poehpoeh...
 
Gelukkig won het derde wel en deed van ZKV 3, dat een vrij sterke ploeg heeft. Het werd 22-16 en daarmee staan wij met nog een paar teams ongeslagen bovenaan. Doorgaan, vooral doorgaan!
 
Voor de rest tref je her en der een aantal goed leesbare verslagen aan, zoals...
 
 
 
 
Nieuwe ronde, nieuw geluk: op naar Nijeveen!!
 
 
.
 
 
.