Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Dynamisch team zoekt aanvallers en verdedigers!

 
• Sponsors interesseren voor KZ / Thermo4u is een enerverende taak, vooral als je iets moois te bieden hebt. En dat hebben wij: KZ is een boeiende dynamische vereniging waarin topsport en breedtesport voor jong en oud hand in hand gaan.
 
Wij hebben daarbij voor onze leden, maar ook in onze omgeving, een belangrijke maatschappelijke functie. Dat willen we met zoveel mogelijk mensen uit de Zaanse samenleving delen. Om de vereniging te laten draaien zijn vele vrijwilligers wekelijks met veel plezier in touw en een geweldig aantal Zaanse bedrijven spelen een belangrijke rol om dit mogelijk te maken.
 
Het komende Zaalseizoen gaat de Sponsorcommissie in de KZ/Business club o.a. een aantal nieuwe evenementen en opvallende activiteiten organiseren. Wij zoeken een tweetal enthousiaste commissieleden, die willen meedenken en ons werk ondersteunen. Wij beraadslagen eens per maand, maximaal 2 uur.

• Voor de negen zaalwedstrijden van onze selectie zou uitbreiding het ontvangstteam plezierig zijn. Er is ruimte voor een aantal gastvrouwen en -heren. Wie zou dit dankbare werk, waarin het contact met onze gasten centraal staat, nou niet leuk vinden?

Als dit je wat lijkt, trek dan Tim Bakker even aan zijn mouw of stuur hem een e-mail.
 
 
 
.