Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Donderdag a.s. een gratis proeftraining van het Zaans Topsport Collectief

 
Van het Zaans Topsport Collectief ontving de redactie het volgende bericht:
 
 
Het Zaans Topsport Collectief wil topsporters opleiden
Wij denken dat het goed is om al vanaf de 1ste klas van de middelbare school dagelijks met je sport bezig te zijn. Je leert hoe dat je kunt organiseren, maar je wordt er uiteraard ook beter, sterker en motorisch vaardiger van! We bieden daarom een extra trainingsprogramma aan, bovenop wat je bij KZ/THERMO4U doet. Het unieke van ons programma is, dat je niet alleen met korfballers traint, maar ook samen met talenten van andere sporten uit de Zaanstreek.

Informatiebijeenkomst 20 mei
Naar aanleiding van de informatiebijeenkomst hebben we het programma aangepast. Het bestaat nu uit drie extra trainingen per week in plaats van vier. Het gaat om twee kracht-trainingen en een motorische training. Omdat je bij KZ/THERMO4U al 1x per week krachttraining volgt kun je ervoor kiezen om van ons programma ook 1x krachttraining af te nemen. Minimaal 2x per week krachttraining zorgt voor krachtopbouw. Dat stellen wij als eis voor deelname. Dat betekent, dat talenten van KZ dus kunnen volstaan met twee extra trainingen per week.

1ste en 2de klas middelbare school
Niet alleen talenten uit de eerste klas, maar ook die uit de tweede klas van de middelbare school (per 1 september 2019) kunnen deelnemen aan ons programma. Wij leiden topsporters op, dus we checken wel bij de vereniging of je al tot de top van Nederland behoort of dat je potentie hebt om daar op termijn te komen.

Proefperiode van vier maanden
We organiseren een evaluatie na de eerste vier maanden (van 1 juli tot 1 november), zodat je eerst twee maanden kunt wennen aan het programma zonder en daarna twee maanden mèt school. De kosten voor een jaar lang (40 weken) zijn voor drie trainingen per week €750 en voor twee trainingen per week €500.

Proeftraining op donderdag 13 juni
Om te kunnen ervaren wat de kracht- en motorische training inhoudt kun je gratis de proeftraining volgen op donderdag 13 juni. Dit organiseren wij van 15.45-17.15u in Topsportcentrum De Koog. Je dient je hiervoor aan te melden bij info@kapercoaching.nl  uiterlijk dinsdag 11 juni, al snel dus!

Meer informatie kun je vinden in de presentatie van de bijlage (klik hier). Ook kun je contact opnemen met mij.

 
Groeten namens ZTC,

Chris Kaper
06-48 15 33 52