Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Dinsdag 16 april worden de nog openstaande bardiensten ingevuld!

 
Als je nog niet aan je verplichting van 9 uren voldaan hebt, grijp dan nu je kans en bepaal zelf wanneer je dienst doet door vóór 16 april zelf in te schrijven.

Dinsdag 16 april gaan we openstaande diensten invullen en worden mensen, die nog niet aan hun gehele verplichting hebben voldaan, aangewezen.
 
Teruggeven van een bardienst is - zoals in tussen wel bekend vermoedelijk - geen optie. Je kunt natuurlijk wel proberen te ruilen of de ‘vervangploeg’ (tegen betaling) inschakelen (zie de pijl op de website: bardienst, wat en hoe).

En voor de goede orde nog even het volgende: vrijstelling kan per seizoen (vóór half september) aangevraagd worden via e-mail bij de vrijwilligerscoördinator Cecilia van Dalen. Klik hier voor de e-mail.
 
Een gegeven vrijstelling telt slechts voor één korfbalseizoen en moet dus voor het nieuwe seizoen opnieuw aangevraagd worden.

Mocht niet duidelijk zijn hoe in te schrijven, neem dan contact op met de horeca-werkgroep (het e-mail-adres vind je hier) en dan wordt uitgelegd hoe het werkt.
 
Schrijf a.u.b. zelf even in, dat scheelt ons komende dinsdag werk!
 
 
Lenie & Brenda