Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

De selectie voor Oranje -17 en -19 vordert gestaag en drie KZ'ers blijven meedoen

 
Enige weken geleden konden wij melden dat een zestal clubgenoten meedeed in de voorselecties van de Oranje-teams
 
Het spreekt vanzelf, dat de bondscoaches vervolgens moeten gaan selecteren, want anders heb je wel een heeel erg grote spelersbank nodig. Met een scherp oog voor de talenten heeft men de groep inmiddels verkleind tot 12 voor elke sekse per leeftijdsgroep. Daarmee wordt weer verder getraind in Zeist en tijdens de Challenge in Rotterdam (december) wordt dan geklozen welke acht meisjes en acht jongens er voor beide teams definitief gekozen worden.

Van onze zes kandidaten gaan Nikki Boerhout en Sanne Maaike Nieuwenhuizen bij onder 17 verder en Onno Bakker bij onder19. Voor Jill Aafjes, Delano Braumuller en Lars Hoorn houdt het voor nu even op, maar zij komen ongetwijfeld in komende jaren opnieuw in beeld.

Over beeld gesproken: we zullen binnenkort ook wel weer eens een paar eigentijdse foto's van de jongelieden maken, want sinds de laatste keer zijn er wel de nodige jaren en centimeters bijgekomen... Gelukkig hebben ze er zelf voor gezorgd, dat er hieronder een actuele plaat te zien is: Nikki links, Sanne Maaike rechts en drie keer raden wie die man in het midden is!

Succes allemaal!
 
 
 
.