Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

De nieuwe trainers voor de selectie van KZ / Thermo4U

 
Persbericht

Nieuw trainers-koppel voor KZ / Thermo4U
 
Vandaag werd bekend gemaakt welk trainerskoppel in het seizoen 2019/2020 leiding gaat geven aan de selectie van KZ / Thermo4U als opvolger van Wim Bakker. En inderdaad gaat het deze keer over een koppel, waarbij ervaring en jeugdig enthousiasme gecombineerd gaan worden. Remco Boer keert terug bij KZ en Dennis Doves, die opgroeide bij de club en daar doorbrak als speler, gaat er nu verder vormgeven aan zijn trainerscarrière.

Remco Boer is eerder in het seizoen 2010-2011 actief geweest als trainer van onze selectie en moest aan het einde van dat seizoen om volstrekt persoonlijke redenen al afscheid van onze vereniging nemen, omdat sommige dingen nu eenmaal voor andere gaan. Bij KZ werd dat zowel begrepen als betreurd en het KZ-bestuur is dan ook verheugd dat de omstandigheden zodanig gewijzigd zijn, dat Remco een nieuwe impuls aan zijn trainerschap kan geven. In een eerdere fase was hij onder meer trainer van het Amsterdamse Blauw-Wit.

Met Dennis Doves keert bij KZ een trainer terug, die in zijn jeugd startte bij de club en vervolgens, toen hij eerder dan KZ op topniveau belandde, speelde voor Groen-Geel en Blauw-Wit. Dat is inmiddels al weer enige tijd geleden en Dennis heeft zich na zijn actieve periode als speler inmiddels ontwikkeld als trainer van jeugd- en regioteams. Hij is in het bezit van het hoogste trainersdiploma (KT4) en momenteel is hij nog assistent van Leon Simons bij een van onze nationale jeugdteams. Hij is nu klaar voor een start op topniveau.

Het bestuur van KZ / Thermo4U heeft er alle vertrouwen, dat in de combinatie van ervaring en energie een uitstekende basis gevonden is voor blijvende resultaten op topniveau.
 
 
Het bestuur
 
 
 
.