Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

De fysio's van SportsPerformance mogen weer binnen in De Koog aan het werk!

 
Een opgewekt bericht van onze medegebruikers van het Topsportcentrum. Je moet voor hen nog even met een omweg naar binnen, maar de eerste stap tot heropening is gezet...
 
KZ'ers, per heden zijn de fysio’s van SportsPerformance weer volledig aan het werk in ’Topsportcentrum De Koog’!!!!

Misschien hebben jullie het al gehoord in de wandelgangen, maar de fysiotherapeuten van SportsPerformance zijn weer volledig aan het werk in De Koog.

Afgelopen week hebben wij toestemming gekregen van de Veiligheidsregio dat we weer volledig gebruik kunnen en mogen maken van onze locatie in het Topsportcentrum. Wij gebruiken de komende tijd de ROC ingang aan de zijkant van het gebouw. Dus niet de hoofdingang, die wordt nog gebruikt door de huisartsenpost!!

De trainingen blijven nog wel buiten op het veld, maar dat heeft te maken met de regels van de overheid. Zodra hier verandering in komt zullen wij u nader berichten.

Mocht u nu klachten hebben door het vele thuiswerken, het doen van andere sporten of door een andere oorzaak dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een afspraak kunt u tegenwoordig maken via de website. U kunt daarvoor deze link gebruiken.

Uiteraard is bellen of appen of mailen ook een optie. E-mail kan via deze link en mijn telefoonnummer is +31(0)6 1180 39 65
 
Hopelijk tot snel en in goede gezondheid.
 
Namens Sports Performance,
 
Tim van der Laan
 

.
 
 
.