Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

De #beyourselfchallenge1 van Joey (D4)

Joey Porcelijn uit de D4 is vorige week een bijzondere challenge begonnen. De challenge heet #beyourselfchallenge1. Daarmee wil Joey laten zien dat je je nooit hoeft te schamen voor wie je bent. Het is belangrijk dat je jezelf kan zijn en dat je je veilig voelt in je omgeving. Deze omgeving kan je thuis zijn, maar ook je school of een sportvereniging.

Het begon allemaal als een grap. Op school deden Joey en zijn vrienden staartjes in hun haar, maar nadat sommige van hen werden uitgelachen kwam Joey op het idee om er een challenge van te maken. Vorige week is hij iedere dag met een staart in zijn haar naar school gegaan en ook vorige week vrijdag had hij tijdens de training een staartje in zijn haar.

Op school heeft Joey heel veel vrienden die met hem mee doen en staartjes dragen. Thuis staan zijn ouders helemaal achter hem en zijn ze trots op wat hij doet. Ook zijn wij als team erg trots en daarom hebben we samen met hem een staart in ons haar gehad tijdens de training.

Respect binnen een sportvereniging is heel erg belangrijk en dat laat Joey op deze manier mooi zien.

Jessica Steutel (trainer/coach D4)Wil je laten zien dat je het helemaal eens bent met Joey? Deel dan je boodschap of foto met de hashtag #beyourselfchallenge1 via Instagram (@kz_thermo4u) of Twitter (@KZ_Thermo4U).
 
Hieronder zie je nog een uitvergrote versie, zodat je ook de kleine staartjes ziet...
 
 
 
 
.