Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

D1 viert het kampioenschap op vochtige wijze

 
Zaterdag was het tijd voor D1 om het kampioenschap op gepaste wijze te vieren. Spannend was het al lang niet meer, want ons team bleek veel sterker dan de andere drie en dus plaatsten wij ons vorige week al voor de strijd om het Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal voor D-teams en daar4voor gaan wij op 22 juni een flinke reis maken, want deze keer wordt er gespeeld bij Juventa in Hardenberg. Als de buschauffeur te laat remt zit je in Duitsland!
 
Er moesten nog wel twee wedstrijden gespeeld worden, waarvan er dit weekend tegen Die Haghe D1 eentje afgerond werd. Die gingen met een 17-7 nederlaag huiswaarts en dat maakt, dat onze drie tegenstanders in de voorjaarscompetitie allemaal een negatief doelsaldo hebben.
 
Na afloop had ons team een ongebruikelijke wijze gevonden om het te vieren: ze namen allemaal een duik in de sloot! Daar behoort natuurlijk een plaatje bij, dat Christa en Marjet inzonden.
 
 
 
 
. Hierboven zie je van links naar rechts de D1-bikkels: Indy, Cheyenne, Bodi, Misha, Pax, Fiene, Koen, Herre, Jan en Finn.
 
Allemaal gefeliciteerd, kanjers en veel succes in Hardenberg op 22 juni!!!
 
 
 
.
 
 
.