Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

D1 is nu al met vlag en wimpel kampioen en gaat naar de NK-strijd

 
Hoewel ze nog twee wedstrijden moeten spelen kon bij D1 zaterdag al de vlag uit. Alle concurrenten blijven steeds op flinke afstand en dat maakt dat je vroeg in het seizoen kampioen kunt zijn. Tempo was zaterdag weer een lastige tegenstander, maar uiteindelijk trok ons team weer met 11-9 aan het langste eind, voor de 10e keer in successie!
 
Er volgen nu nog twee uitwedstrijden tegen respectievelijk Groen-Geel en Velocitas op 16 en 30 maart en wij kunnen ons dus nu al voorbereiden op de strijd om het Nederlands Kampioenschap, op 6 april in Dordrecht.
 
Wat dat betreft waren wij er vroeg bij. In de andere vijf klassen zijn nog geen definitieve beslissingen gevallen, hoewel alle huidige nummers 1 er allemaal dichtbij zijn. Dat gaat dan om de D1-teams van LDODK (Friesland), SKF (Veenendaal), Fortuna (Delft), Nieuwerkerk (inderdaad) en PKC, die straks alleen maar de brug over moeten naar Dordrecht. De laatste twee plaatsen zijn voor de sterkste nummers 2, maar dat is nog tamelijk onduidelijk.
 
Hieronder tref je natuurlijk de feestelijke foto, keurig inclusief achtergrond, gemaakt door Lisa van Tongeren.
 
. Op de foto zie je liggend voor van links naar rechts: Pax Doves en Fiene Meijer. Gehurkt in het midden: Indy Aafjes, Cheyenne Veenstra en Misha Kremers met daar achter weer staande de assistent-coach Sanne Maaike Nieuwenhuizen, Bodi Valkenburg, Koen Woudt, Herre Roebers, coach Kelly Scheffer, Finn Swidde, Jan Rumphorst en coach Dennis Doves.
 
Allemaal van harte gefeliciteerd en veel succes op 6 april!
 
 
.