Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Contracten Geels&Co. en Staphorsius Onderdelen verlengd

 
Tijdens het korfbalreces gaat het werk van de Businessclub onverminderd door. Onder het genot van een heerlijke kop Geels koffie ging ondergetekende als Commercieel Manager met Jeroen Tang van Geels&Co. en met Charles Staphorsius van Staphorsius Onderdelen om de tafel, om in een goed gesprek over verlenging van hun aflopende contract te spreken.
 
Beide heren gaven aan dat voor hen de meerwaarde als lid van KZ/Business duidelijk is gebleken en de samenwerking als bijzonder prettig is ervaren. Zowel Jeroen als Charles hebben tijdens het zaalseizoen regelmatig wedstrijden van de selectie in de businessruimte bezocht. Alle twee roemden de sfeer, de entourage en het contact met de andere ondernemers.
 
Het is dan ook niet verwonderlijk, dat zowel Jeroen als Charles met genoegen hun handtekening onder het nieuwe contract hebben gezet. Onnodig te melden dat 'wij van KZ/Business' bijzonder in onze schik zijn dat Geels&Co en Staphorsius, als zeer gewaardeerde leden van de Businessclub, KZ/Thermo4U de komende jaren blijven steunen!
 
 
Tim Bakker
 
.
 
 
.
 
 
.