Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Christa, Liesbeth, Dion en Tim zijn op zoek naar jou!

 
De KZ/Businessclub ontwikkelt explosief. Steeds meer ondernemers en organisaties sluiten zich aan. Dat is belangrijk voor de ambities van KZ/Thermo4U. Om de ambities waar te maken en de ondernemers in de businessclub professioneel te bedienen is een enthousiaste sponsorcommissie onmisbaar. Commercieel manager Tim Bakker is verantwoordelijk voor de businessclub en onderhoud het dagelijks contact met onze zakenpartners van de businessclub. Ook maakt hij deel uit van de sponsorcommissie naast Christa Bunt (secretaris), Liesbeth Draaijer en Dion Witsmeer.

Wat doet de Sponsorcommissie?

De Sponsorcommissie vormt de verbinding tussen onze vereniging en de ondernemers en organisaties die lid zijn van de businessclub. De leden van de commissie komen in het seizoen eens per maand bijeen. Tijdens het zaalseizoen verzorgt de Sponsorcommissie de ontvangst van de businessclubleden en eventuele andere gasten tijdens de thuiswedstrijden. Daarnaast organiseren we op een van deze wedstrijddagen een businessclub-avond met een buffet en een lezing/presentatie .

Wie zoeken wij?

In de Sponsorcommissie is plaats voor iemand die communicatief is en het leuk vindt om contacten te onderhouden met businessclubleden tijdens de zaalwedstrijden. Ook verwachten we van je dat je tijd hebt om één keer per maand(meestal op maandagavond) te vergaderen, creatief meedenkt en wil meewerken met de organisatie van deze activiteiten.

Interesse?

Lijkt het je leuk of heb je nog vragen bel dan gerust naar Tim via 06 18 55 02 84 of mail hem via dit e-mail-adres en je hoort van hem!
 
 
De Sponsorcommissie
 
 
.
 
 
 
 
.