Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

B3-bikkels zoeken een kanjer-coach! Met update...

 
Update van 8 november
Zoals te verwachten was bleek het geen enkel probleem om voor dit sterrenteam een paar nieuwe coaches te vinden. Opgelost! En veel succes in de komende maanden!!
 
Oorspronkelijk bericht van 6 november:
De meiden en jongens van B3 zijn op zoek naar een verse coach. Die moet wel een goede gezondheid hebben en stevig met twee benen op de grond staan, want het is een bijzonder team. Als je daar wat meer details van wilt weten, dan kijk je direct even hier terug.
 
Je ziet dan de vrolijke smoeltjes, die net de najaars-kampioenstrofee behaald hebben na een wonderlijke competitie. Het zijn ook stille werkers, zowel binnen de lijnen als daarbuiten, want dit is ook het type speler dat achteloos tegen ouders/verzorgers antwoordt op de vraag of hij/zij ook niet nodig een spelregelcertificaat moet halen ‘Dat heb ik vorige week woensdagmiddag al effies gedaan, voor ik naar trainen ging…’.
 
De spelregels leggen ze je dus wel uit en er is vooral behoefte aan opgewekte bemoediging en een koele geest. Ze hebben ook vier toptrainers, dus daar behoef je je geen zorgen over te maken. En wel af en toe wisselen, want het is een twaalftal door een ingewikkeld verhaal. En je maakt geen lange reizen, want Alkmaar en Hoorn is het verste doel.
 
Vrolijk Voorwaarts is het devies, dus meld je aan met een mailtje naar de redactie of neem contact op met voorzitter Edith van de A/B-TC.
 
DOEOEOEN!!!
 
 
.
 
 
.