Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

B1 en andere finales via de livestream kijken? Dat kan...

 
De techniek geeft dezer dagen prima mogelijkheden om dingen op een afstand te bekijken als je niet de tijd of de energie hebt om er naar toe te gaan. Zoals wat bijvoorbeeld? Je vindt het steeds met een klik op de gekleurde link.
 
Nou, daar is.....
 
1. de halve finale om het landskampioenschap B-aspiranten tussen PKC B1 en onze B1. Gastclub Unitas verzorgt de beelden. Je vindt ze met een klik hier. Aanvang zaterdag om 12.30 uur.
 
2. Unitas brengt ook beelden van de tweede halve finale tussen DOS'46 B1 en KCC B1, aanvang 14.30 uur
 
3. Morgen, zaterdag dus, zijn er natuurlijk de play-offs in de Korfbal League en die worden natuurlijk allemaal in beeld gebracht. Het gaat om PKC - LDODK, aanvang 15.30 uur en 's avonds om 20.00 uur is het tijd voor TOP (S) - Fortuna
 
4. en als je morgenavond toch liever een Zaans team ziet spelen, dan kun je ook kiezen voor de hoofdklassenfinale en die gaat, dat heb je vast wel meegekregen, tussen Tempo en Groen-Geel.
 
5. Dan kun je zaterdag ook nog kijken naar de play-offs bij de A-jeugd, te weten al vroeg DVO A1 - Fortuna A1 om 13.30 uur en TOP (S) A1 - DOS '46 A1 en die begint om 17.45 u
 
Daarna kun je een paar dagen afkicken tot het volgende lange weekend. Veel plezier!
 
 
 
 
.
 
.