Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Anouk speelt ook dit jaar voor Oranje tijdens de Challenge

 
Net als vorig jaar is onze Anouk Haars uitgenodigd om bij Oranje een van de opengevallen plekken te bezetten. Die plekken vallen voor dit toernooi vrij, omdat traditiegetrouw een aantal spelers van Oranje dan met hun eigen team in de Challenge meedoen. Vanuit de eindstand van de in april afgesloten competitie zijn dat de finalisten van vorig jaar, dus Fortuna en PKC. Daardoor vallen er zeven plekken vrij in Rotterdam.
 
Die plekken worden niet allemaal aangevuld, want Oranje bevat normaal 9 om 9 dames en heren, maar voor dit toernooi in eigen huis houdt de bondscoach het beperkt tot 7 om 7. Anouk vervangt dus in haar eentje drie vrouwen en de aanvulling van de vier mannen komt van DVO middels Robbe de Wit en Gertjan Meerkerk.
 
Als zaterdag DVO bij ons in het strijdperk treedt staan er dus heel wat 'oranjeklanten' binnen de lijnen, want natuurlijk doen Esther Codus, Marjolijn Schenk en Alwin Out ook mee in de Challenge plus dan nog Michelle in 't Veen in Jong Oranje en van DVO vind je in dat team terug Roos Scherrenburg, Renée van Ginkel en Daan Dijkstra.
 
Anouk heeft een aantal onmiskenbare talenten. Denk aan een prima schot, een uitstekende balbehandeling en natuurlijk zit ook haar lengte mee. Daar kijken tegenstanders vaak met open mond naar!
 
.
 
.
 
.
 
 
 
.