Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Alma Creations shirtsponsor A1

Het logo van Alma Creations uit Castricum, specialisten in het inrichten van interieurs, prijkt binnenkort op de shirts van de speelsters en spelers van KZ/Thermo4U A1.

Begin jaren '90 openden de broers Albert en Marco Braspenning hun alles-onder-een-dak interieurzaak. Naast de verkoop van meubelen voor het moderne interieur, realiseren zij samen met een team van adviseurs en stoffeerders specifieke woonwensen op het gebied van verlichting-, styling- en kleuradvies en verzorgen de woningstoffering zoals: behangen, vloeren leggen, gordijnen plaatsen enz. Met het 'Comfort Totaal' pakket, is Alma Creations in staat veel extra werkzaamheden voor de klant uit handen nemen, door het samenwerken binnen een netwerk van vaklieden op het gebied van stucadoors, schilders, interieur betimmeringen, electriciëns, (vloer)verwarmingsspecialisten, etc.

Met deze sponsoring, draagt Alma Creations bij aan de ontwikkeling van de talenten van KZ/Thermo4U A1. Dat wij bijzonder blij zijn met deze nieuwe samenwerking tussen Alma Creations en KZ/Termo4U, behoeft geen uitgebreid betoog. Het is in één woord TOP!

Alma Creations
Showroom: Dorpsstraat 81, 1901 EK Castricum
0251 – 671441
 
via e-mail bereikbaar: info@almacreations.nl