Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Aanvullende informatie over de bardiensten in De Sprong

De bardiensten verlopen redelijk, alleen wordt Angelique wel erg veel gebeld als er iets aan de hand is. We bellen Ria of Marco toch ook niet direct als er iets is in de KZ-kantine? Dan proberen we ook de problemen met elkaar op te lossen, dat kan in De Sprong ook, dit is nu ook "onze" kantine. Inmiddels lopen er een heel wat mensen in de rondte die al een keer dienst hebben gehad en die je kunt vragen 'wat en hoe'.

Mocht er dan toch echt iets zijn waar je niet uitkomt, dan kun je het oproepbare lid van de Werkgroep De Sprong bellen: in de rode map achter de bar is een lijstje met data en wie wanneer oproepbaar is.

Als iemand niet komt opdagen voor zijn of haar bardienst, zoek de naam op in de ledenlijst (achter de bar) en bel deze persoon, dat behoeft Angelique niet voor je op te lossen. Vanaf komend weekend hangt er een aftekenlijst, hierop kun je zien wie er dienst heeft.

Mocht je onzeker zijn over je te draaien bardienst, ga dan van te voren even langs in De Sprong op dinsdag-, donderdag- of woensdagavond, dan staan er zeer ervaren mensen achter de bar, die je graag uitleggen hoe het allemaal werkt.


A-junioren en B-aspiranten let op!
Jullie mogen geen bier tappen of wijn schenken, je mag wel 's middags dienst draaien, maar dan moet er tot 1 januari iemand boven de 16 naast je staan. Na 1 januari moet er iemand van 18 jaar of ouder staan. Heb je je als A-junior of B-aspirant met z'n tweeën ingedeeld op een middag en jullie zijn beide te jong om alcohol te schenken, haal jezelf dan uit de planning, dan zetten wij daar iemand neer die wel aan de juiste leeftijdseisen voldoet.


Nog niet ingedeeld?
Iedereen die zich tot nu niet heeft ingedeeld, kan nu ieder weekend tot het eind van het seizoen ingedeeld worden (dus ook op het veld!). Je krijgt een email (als je destijds het goede e-mailadres hebt opgegeven bij onze ledenadministratie) en we zetten het op de website.

Houd dit goed in de gaten, want bij het verzuimen van je bardienst brengen we een boete in rekening.


Werkgroep De Sprong