Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

110 jaar KZ toch gevierd!

 
Er waren geweldige plannen voor een groots feest ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van onze vereniging. Die gingen door de coronacrisis de ijskast in. Maar een verjaardag wil je toch graag vieren. Lisa kwam met de oplossing: taartjes eten op zijn corona’s. Langs rijden op het parkeerterrein, taartje in ontvangst nemen en elders opeten. Het werd een groot succes. De 180 taartjes die we bij de plaatselijke bakker N. de Lange hadden besteld, raakten allemaal op. 33 daarvan gingen naar de leden die 75 jaar of ouder zijn en in de Zaanstreek wonen. Zij kregen het taartje thuis overhandigd door vrijwilligers uit onze club.

Ik heb woensdag alleen maar blije gezichten gezien. Van de ouderen die de attentie zeer waardeerden en van de anderen die op het parkeerplein niet alleen blij waren met het taartje, maar ook omdat ze hun clubgenoten weer eens konden zien, al was het dan maar vanuit de auto of met grote afstand. Iedereen kijkt uit naar 111 jaar KZ.

Nu er weer bijna volledig – wel aangepast - getraind wordt – en met veel plezier - gaan we heel langzaam op weg naar normaal. 'Het nieuwe normaal', wordt er veel geroepen. Maar wat dat inhoudt voor de sport, weten we nog niet. Voorlopig geldt vooral goed je handen wassen en afstand houden. Anderhalve meter.

Voor wie het taartfeestje niet mee kon vieren: allemaal van harte gefeliciteerd met onze jarige vereniging. En hieronder vind je twee fotocollages.

Corrie Noom
 
.
 
 
.
 
 
.