• Nieuws van de Club van 100.

  De passe-partouts van de leden van de Club van 100 kunnen a.s. zaterdag 19 november opgehaald worden beneden in de sporthal tussen 18.00 en 20.00 uur . Om 20.00 uur speelt het eerste team de eerste zaalwedstrijd tegen LDODK 1 .

  Bent u niet in de gelegenheid dan is er ook de mogelijkheid om uw passe-partout op te halen bij de wedstrijd van KZ/Thermo4U 1 tegen Groen Geel op 3 december tussen 18.00 en 20.00 uur. Deze wedstrijd begint inderdaad ook om 20.00 uur en niet om 19.00 zoals op sommige plekken eerder vermeld.

  Zijn er na 3 december nog niet afgehaalde passe-partouts in ons bezit, dan delen wij u mede hoe deze verkregen kunnen worden.

  Als lid van de club van 100 heeft u met het passe-partout gratis toegang tot de thuiswedstrijden van KZ 1 en wordt u voor één van de negen thuiswedstrijden uitgenodigd om in de VIP-ruimte een drankje te komen nuttigen en/of op de VIP-tribune boven plaats te nemen.

  Als commissie zijn we heel blij met de grote toename van het aantal nieuwe leden, dat zich de laatste weken heeft aangemeld. Het aantal is maar liefst gestegen van 86 naar 113.

  Door uw financiële bijdrage is KZ in staat geweest twee picknicktafels voor ons veld aan te schaffen, waar al veel gebruik van wordt gemaakt. Als u nog geen lid bent en u wilt het graag worden, stuur dan een mailtje naar john.kwast@upcmail.nl en dan neemt één van de commissieleden contact met u op.

  Veel plezier het komende zaalseizoen!

  Namens de Club van 100,

  Guus van Dalen, Jan Willem Ekkes, John Kwast