• Nieuwe regeling scheidsrechtersaanwijzing vanaf januari

  Beste leden, 

  6 november hebben wij als bestuur een plan voor het aanwijzen van scheidsrechters voor thuiswedstrijden in de breedtesport voorgelegd aan de leden. Een plan waar een lange voorbereiding aan voorafgegaan is door bestuur, scheidsrechterscommissie en verscheidene leden. 

  Dank aan alle leden voor hun aanwezigheid en de goede gesprekken die we gevoerd hebben. Wij zijn als bestuur verheugd te melden dat de ledenvergadering de scheidsrechterscommissie bijna unaniem (1 tegen stem en 2 onthoudingen) steun heeft gegeven om van start te gaan met deze nieuwe manier van scheidsrechters aanwijzen binnen onze club. Vanaf 1 januari gaan we volgens de nieuwe regeling werken! Klik hier voor de regeling.

  Plan aangenomen. En nu? 
  Nu gaan we van start! De komende tijd zal de scheidrechterscommisssie data publiceren voor een aantal spelregelavonden voor alle leden. Om je spelregelkennis te verhogen wordt aandacht besteed aan de spelregels van het korfbal en hoe je die als scheidsrechter kunt toepassen.
  Verder gaat de scheidrechterscommissie de planning maken tot het einde van de zaalcompetitie. Deze indeling is straks te vinden op de vernieuwde scheidsrechterspagina op onze website en op de teampagina van elk team. 

  Nog vragen? Neem dan contact op met Tim Huijsman, bestuurslid arbitrage via tim.huijsman@hotmail.com of 06 10321548 

   

  Het bestuur