• Wie wordt de 'Player of the match'??


    Voor de thuiswedstrijden in de Kenonz Korfbal League van ons KZ/Thermo4U 1 is er  een nieuw initiatief bijgekomen: de verkiezing van de 'Player of the Match'. Daar hangt een prijsje aan voor de betrokken speelster of speler. En omdat Craft voor deze eerste keer de prijs beschikbaar stelt heet het deze week 'The Craft Player of the Week'. Uiteraard kun je voor alle spelers stemmen, dus ook voor die van de tegenpartij.

    Bij de thuiswedstrijden vanaf 3 december wordt er een link en een QR-code op het programma gedrukt en daarmee kun je dan in de tweede helft van de respectievelijke wedstrijden je stem uitbrengen tot aan vijf minuten voor het eind van de wedstrijd.


    Voor deze eerste keer kwam het initiatief net te laat en was de drukker al bezig met het programmablad, dus gaat het voor vandaag op een andere wijze aangepakt worden en wel als volgt: in de pauze van de wedstrijd wordt via het LED-scherm in de zaal nog eens aandacht hiervoor gevraagd en vervolgens wordt heel snel daarna via de website en via de sociale media de QR-code en de inlogregel bekend gemaakt, zodat je via die opties je keuze kunt maken. Het is nog even spannend of het internetsysteem van de sporthal bestand is tegen de drukte, maar dat weten we pas als we het proberen.

    Meer nieuws over dit alles dus in de pauze!