• Zaterdag livestreams van de wedstrijden van D1 en A1

  Komende zaterdag is het natuurlijk drukdrukdruk in het Topsportcentrum De Koog, waar om 11.20 uur onze D1 begint aan haar play-off-strijd tegen Albatros uit Zwijndrecht. Op dit niveau zijn er geen returns. Albatros komt bij ons, omdat wij eerste waren en zij nr 2 in hun Hoofdklasse D. Wie vandaag wint speelt volgende week een halve finale op neutraal terrein en wie dan wint komt in de finale om het Nederlands Kampioenschap voor D-teams.

  Aansluitend begint - na een korte pauze - om 13.00 uur de return van de halve finale van onze A1 tegen PKC A1. Ons team verraste vorige week heel veel mensen door de Papendrechters in eigenhuis te verslaan. Winnen we weer, dan staan we straks in Ahoy, maar PKC komt ongetwijfeld met snode plannen voor revanche en als dat lukt zien de teams elkaar voor ronde 3 weer in Papendrecht.

  Voor wie er onmogelijk bij kan zijn, bijvoorbeeld omdat je met onze B1 in Papendrecht ook weer een play-off moet bekijken, en natuurlijk ook voor de neutrale toeschouwers wordt alles gestreamd, zodat je niets behoeft te missen.

  Via deze link kun je op Youtube de wedstrijd van D1 bekijken.


  En via deze link de wedstrijd KZ/Thermo4U A1 - PKC A1.

  Veel plezier!