• KZ Business

 • KZ/Keukensale.com heeft al veel sponsors en Businessclubleden. Maar we willen er graag nog veel meer! Wij kunnen immers niet zonder deze groep. Met sponsors en leden van een Businessclub contact houden is ook belangrijk. Via onze Commerciële Commissie zoeken we naar nieuwe sponsors en houden we contact met de bestaande sponsors en leden van de Businessclub.

  Ieder jaar wordt er door de Commerciële Commissie tijdens het zaalseizoen een informatieve netwerkbijeenkomst voor sponsors, leden van de Businessclub en geïnteresseerden georganiseerd, waarbij het thema de relatie tussen sport en bedrijfsleven is. Daarbij verzorgt iemand uit de sport of het bedrijfsleven een inleiding. Deze bijeenkomst staat open voor onze sponsors, leden van de Businessclub en hun introducés, maar ook geïnteresseerden uit het bedrijfsleven zijn daarbij van harte welkom.

  Het is ook mogelijk om je aan te melden voor het bijwonen van een thuiswedstrijd en de netwerkborrel in Topsportcentrum De Koog. Er zijn elke wedstrijd leden van de Commerciële Commissie aanwezig om nadere informatie over sponsoring te geven en om uw vragen te beantwoorden.

   

 • Commerciële Commissie

  De Commerciële Commissie bestaat uit de volgende personen:

  Tim Bakker (commercieel manager)
  Liesbeth Draaijer
  Hugo Hendriks
  Jan Schoen
  Bart Verburg
  Monica Briefjes (subsidies)

   

  Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, neem dan contact op met Tim Bakker via mobiel 06 18 55 02 84 of e-mail.