• KZ/Thermo4U 3 pakt de dubbel!

  Gisteren behaalde KZ/Thermo4U 3 een degelijke overwinning in het Friese Grou. Mid Fryslân 3 werd verslagen met 16-23 en hiermee is promotie c.q. terugkeer naar de Reserve Overgangsklasse een feit! Met 22 punten uit 12 wedstrijden had concurrent Groen-Geel 3 het nakijken.

  Die twee verliespunten waren tegen datzelfde Groen-Geel opgelopen, maar met een doelsaldo van 256 goals voor en slechts 158 tegen is KZ 3 zonder enige twijfel de terechte kampioen gebleken. Een mooie mix aan ervaring en jong talent maakte het team van trainer/coach Thierry Arnoldus bijna onverslaanbaar dit seizoen! Zelfs na de zware blessures dit seizoen van Tom Ekkes en Charell Schoolmeester bleek het team van aanvoerder Jeroen Briefjes over meer dan genoeg kwaliteit en veerkracht te beschikken om de dubbel te pakken!


  Na de promotie in de zaal naar de reserve hoofdklasse ligt de opdracht voor volgend veldseizoen ook meteen klaar; nog een keer kampioen worden en ook hier promoveren naar het voor dit team hoogste podium.

  Maar voor nu eerst genieten van een welverdiende vakantie en de batterijen weer opladen!

  Topsportcommissie KZ/Thermo4U

  Foto
  Achterste rij: Thierry Arnoldus (trainer/coach), Kristel de Wit, Robbert Molenaar, Stan Dik, Thijs van der Vliet (invaller) en Wessel Verburg

  Voorste rij: Jeroen Briefjes, Jodie van de Velde, Sofie Hopman, Gaby Juffermans, Hugo Hendriks en Lisa van Tongeren (invaller).