• Samenwerking KZ/Thermo4U en Fysiomaterialen.nl

  Het komend seizoen zullen de leden van KZ/Thermo4U kunnen profiteren van mooie kortingen op sport medische artikelen van Fysiomaterialen.nl. Dat is overeengekomen in een nieuw samenwerkingsverband dat de vereniging met Fysiomaterialen.nl heeft gesloten.

  Fysiomaterialen.nl is al meer dan 30 jaar de professionele leverancier van materialen voor fysiotherapeuten, sportverzorgers bedrijven en particulieren.

  Fysiomaterialen.nl heeft een compleet en breed assortiment aan (sport) medische artikelen. Het assortiment sluit naadloos aan op fysiotherapie- en sportmassagepraktijken, maar het aanbod bevat ook artikelen voor particulier gebruik. Materialen welke thuis gebruikt kunnen worden voor het verbeteren van coördinatie, fitness en balans.

  Om een indruk te geven van de materialen, dat zijn o.a.: braces, massage apparaten, massage-olie, -ballen, -kussens. Fitnessmaterialen als: springtouwen, sprongtrainers, buikspierwielen, trimwielen, opvouwbare-trampolines, trainingssets en mini bikes.

  Oefenmaterialen zoals: ballen, gewichten, oefenmatten en weerstandsmaterialen. Voor lichaamsverzorging: sportvoeding- en dranken, kleding, verkoelende- en verwarmende middelen. Tape-en bandage middelen, zwachtels en tape.

  De samenwerking met Fysiomaterialen.nl biedt KZ leden de mogelijkheid om voordelig over materialen te beschikken die het beoefenen van sport naar een hoger niveau kunnen tillen.

  Vanaf heden krijgen leden 5% korting op het gehele assortiment van Fysiomaterialen.nl. De korting krijg je bij het afrekenen van een bestelling als je de code KORFBAL invult onder het kopje ‘Kortingsboncode’.