• Weekend 30-4/1-5 geen wedstrijden

    Het KNKV heeft vorig jaar na allerlei overleg besloten om wat meer ruimte bij landelijke vakanties te maken in onze drukke wedstrijd-agenda. Die keuze heeft als consequentie onder meer, dat er straks in juni wat langer doorgespeeld wordt dan tot dusver gebruikelijk.

    Nu zijn er altijd uitzonderingen, bijvoorbeeld door internationale verplichtingen enzovoort en ook doordat bijvoorbeeld Groen-Geel 1 vorige week al op het veld in de Hoofdklasse had moeten beginnen, maar nog druk bezig was om in de zaal in de League te kunnen blijven, maar daar worden dan midweekse oplossingen voor gevonden.

    Dat was ook gepland voor een wedstrijd van ons 2e team tegen TOP-Arnemuiden, maar die hebben uiteindelijk besloten om toch de wedstrijden tegen ons 1e en 2e op één avond te spelen en wel op dinsdagavond 10 mei. Het 2e begint dan om 19.45 en het 1e om 21.00 uur.

    Daarmee verdween ook de laatste beoogde wedstrijd van het schema voor komend weekend en is het dus op 30 april en 1 mei bladstil op Sportpark De Koog. Volgende ronde op 7 mei!