• Kom je ook morgen kijken bij het 1e en 2e?

    Het is morgen op het oog een rustig dagje, vooral door de schoolvakanties, maar 's middags zijn er toch twee belangrijke wedstrijden!

    Om 14.30u begint KZ/Keukensale.com 2 tegen Blauw-Wit 3. Als je niet heel goed opgelet hebt, dan zeg je al gauw 'Wat, ons 2e tegen hun 3e, zijn we gezakt dan???', maar dat is zeker niet het geval. Blauw-Wit 3 bestaat uit mensen, die vrijwel allemaal tot voor kort in hun eerste team speelden en doordat er nu vier in plaats van twee topafdelingen bij de  reserveteams zijn, kon Blauw-Wit 3 hier ook in doordringen. Dat zal dus een lastige tegenstander zijn! Er staan negen dames en negen heren vermeld op de BW-site voor dit team, van Mandy Koelman tot Martin Engel, dus het is afwachten wie je voor je neus krijgt. De Amsterdammers klopten in de eerste ronde TOP (S) 2 met 18-14...

    Ons eerste en tweede hebben dinsdagavond in relatieve stilte de veldcompetitie geopend met wedstrijden tegen DVO 1 en 2 en voor een plezierige verrassing gezorgd: ze wonnen allebei! Het tweede klopte de tegenstander met 14-19 en het eerste deed dat met 21-22. Een goed begin is het halve werk, maar wel weer optimaal scherp zijn voor morgen natuurlijk!

    Voor KZ/Keukensale.com 1 behoefde de tegenstander geen grote reis te maken, want AW/DTV komt natuurlijk uit IJburg in Amsterdam. Zij werden met afstand kampioen in de zaal, maar verslikten zich vervolgens in de play-offs tegen Unitas en staan daardoor volgend seizoen in de zaal weer in League 2. Voor hen is het ook de eerste veldwedstrijd, want ronde 1 halen zij komende dinsdag in tegen TOP (S) 1. Naar alle waarschijnlijkheid komen ze - aanvang 16.00u - binnen de lijnen met Mick Snel en Jet Hendriks en dat zijn nog steeds klassespelers. Dus er is alle reden om vanaf het begin meteen op scherp te staan en ze geen ruimte te geven.

    We gaan het zien en beleven!