• Kledingfonds voor jeugdleden

 • Informatie voor jeugd

  KZ / Thermo4U werkt met een Kledingfonds, dat voorziet in wedstrijdkleding en trainingspakken voor de gehele jeugdafdeling van de vereniging.

  De kleding wordt vanuit het kledingfonds uitgeleend. Aan het begin van het seizoen wordt de kleding persoonlijk aan een jeugdlid verstrekt. Aan het einde van het seizoen dient de kleding weer ingeleverd te worden.

  Indien een jeugdlid gedurende het seizoen de kleding niet meer past, is het mogelijk om tussentijds de verstrekte kleding om te ruilen. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden met het kledingfonds.

  Gebruik van de kleding.  
  Het wedstrijdshirt mag alleen gedragen worden tijdens wedstrijden van KZ.
  Het trainingspak mag alleen gedragen worden naar wedstrijden en trainingen van KZ.
   
  Bij vermissing of beschadiging als gevolg van onzorgvuldig of onjuist gebruik (ter beoordeling van de kledingcommissie) is de speler en/of ouder/verzorger zelf verantwoordelijk voor de geleden schade.  Eventuele kosten voor vervanging zullen in rekening worden gebracht.
  Hiervoor gelden de volgende bedragen:
  • Wedstrijdshirt €40
  • Trainingsjack €25
  • Trainingsbroek €25

  De kledingfondscommissie bestaat uit:

  • Inez Molenaar (organisatie inname en uitgifte)
   Tel. (06) 25 73 09 44
  • Janine Voogd, (administratie)
  • Nathalie Bosma (contact met Muta)

   E-mailadres
   
  Informatie voor senioren
   
  Voor senioren is net als voor jeugd verplicht te spelen in ons zwart-blauwe wedstrijdshirt. Hierbij hoort een zwart sportbroekje/rokje. Het dragen van het KZ-trainingspak is niet verplicht, maar zorgt natuurlijk wel voor een representatieve uitstraling. 
   
  Het aanschaffen van het wedstrijdshirt en andere kleding van de vereniging gaat via de webshop van Muta
 • Uitgifte van kleding

  De kleding wordt persoonlijk op naam aan een jeugdlid uitgeleend. De uitgifte vindt plaats na de zomervakantie aan het begin van elk nieuw seizoen. De data waarop de uitgifte plaats vindt wordt voortijdig via de website kenbaar gemaakt.

  Inname van kleding

  Aan het eind van het seizoen, voor de zomervakantie, dient de verstrekte kleding weer schoon te worden ingeleverd. De data en tijden van de inname dagen worden voortijdig via de website aangegeven. Ook is het mogelijk om de kleding persoonlijk af te geven bij een van de onderstaande inleveradressen.

  Inleveradressen:

  Bij het inleveren van de kleding op een van de volgende adressen dient u een briefje er bij te doen met de naam van het jeugdlid voor wie de kleding wordt ingeleverd.

  • Nathalie Bosma, Houtland 8, Koog aan de Zaan
  • Miriam Gruijs, Oud Heinstraat 17, Zaandijk
  • Inez Molenaar, Rietakker 12, Koog aan de Zaan
  • Janine Voogd, Kampakker 3, Koog aan de Zaan

  Kleding meenemen naar het nieuwe seizoen

  Past je trainingspak en wedstrijdshirt nog goed dan is het ook mogelijk om je pak en shirt mee te nemen naar het volgende seizoen. Indien u hier gebruik van wilt maken dan dient u dit tijdig per mail door te geven aan de Kledingfonds-commissie.

  E-mailadres

  Voor kinderen die van een E-team overgaan naar een D-team is het niet mogelijk de kleding mee te nemen naar het nieuwe seizoen, zij moeten hun shirt in elk geval inleveren!

  Overgang naar de senioren 

  Het kledingfonds is er alleen voor onze jeugdleden. Ga je over naar de senioren dan dien je de kleding dus ook in te leveren.

  In overleg met de Kledingfonds-commissie  is het mogelijk om eenmalig tegen een gereduceerd tarief  een trainingspak en wedstrijdshirt te kopen. U kunt hiervoor een mail sturen aan de kledingfonds-commissie. 

  E-mailadres