• Kledingfonds voor jeugdleden

 •  

  Kledingfondscommissie:

  • Inez Molenaar (organisatie inname en uitgifte), tel: 06 257 309 44
  • Janine Voogd, mailadres: kledingfonds@koogzaandijk.nl
  • Wendy Clerc (administratie)

  Voor jeugdleden:
  KZ/Keukensale.com werkt met een Kledingfonds, dat wedstrijdshirts en trainingspakken voor de gehele jeugdafdeling uitleent, zodat alle kinderen er netjes in dezelfde tenues bijlopen. Via de contributie betalen de ouders/verzorgers een kleine bijdrage.

  Indien een jeugdlid gedurende het seizoen de kleding niet meer past, is het mogelijk om tussentijds de verstrekte kleding om te ruilen. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden met het kledingfonds.

  Broekjes, rokjes, tassen etc. in onze eigen kledinglijn van Craft kunnen gekocht worden bij Korfbalshop.nl.

  Uitgifte van kleding
  De kleding wordt na de zomervakantie aan het begin van het seizoen persoonlijk op naam aan een jeugdlid uitgeleend. De data waarop de uitgifte plaats vindt wordt voortijdig via de website kenbaar gemaakt.

  Gebruiksvoorwaarden van kleding 
  De kleding mag alleen gedragen worden tijdens wedstrijden en trainingen van KZ. Dus niet om de hele (zater)dag mee te spelen op het veld en de trampolines.

  Bij vermissing of beschadiging als gevolg van onzorgvuldig of onjuist gebruik (ter beoordeling door de kledingcommissie) is de speler en/of ouder/verzorger zelf verantwoordelijk voor de geleden schade.  Eventuele vervangingskosten zullen in rekening worden gebracht: 
   
  • Trainingsbroek mt 128 -164 €29,95/mt S - 3XL €33,95
  • Trainingsjack mt 128 -164 €37,95/mt S - 3XL €46,95

  Bruikleenovereenkomst
  Bruikleenovereenkomst Special Korfbal

 • Inname van kleding
  Aan het eind van het seizoen, voor de zomervakantie, dient de verstrekte kleding weer schoon! te worden ingeleverd. De data en tijden van de innamedagen worden voortijdig via de website aangegeven. Ook is het mogelijk om de kleding persoonlijk af te geven bij het onderstaande inleveradres.

  Bij het inleveren van de kleding op een van de volgende adressen graag een briefje erbij met de naam van het jeugdlid voor wie de kleding wordt ingeleverd.

  • Inez Molenaar, Rietakker 12, Koog aan de Zaan

  Kleding meenemen naar het nieuwe seizoen
  Past je trainingspak en wedstrijdshirt nog goed dan is het ook mogelijk om deze mee te nemen naar het volgende seizoen. Indien je hier gebruik van wilt maken dan dien je dit tijdig per mail door te geven aan ons via
   kledingfonds@koogzaandijk.nl.
  Voor kinderen die van een E-team overgaan naar een D-team is het niet mogelijk de kleding mee te nemen naar het nieuwe seizoen, zij moeten hun shirt in elk geval inleveren!

  Voor seniorenleden:
  Voor senioren is het vanzelfsprekend net als voor de jeugd verplicht te spelen in ons zwart-blauwe wedstrijdshirt met het daarbij behorende zwarte sportrokje of sportbroekje. Het dragen van het KZ-trainingspak is niet verplicht, maar zorgt natuurlijk wel voor een representatieve uitstraling. 
  Het aanschaffen van uitsluitend het wedstrijdshirt van de vereniging gaat ook via het Kledingfonds en dus via kledingfonds@koogzaandijk.nl en dan komt het rap in orde. Alle overige kleding kan via de webshop van Craft besteld worden.

  Overgang naar de senioren 
  Het Kledingfonds is er dus niet alleen voor onze jeugdleden. Maar ga je over naar de senioren, dan dien je wel de in de jeugdteams gedragen kleding in te leveren.