• KANTINEDIENSTEN TIJDENS DE ZAALCOMPETITIE

  Op 11 november a.s. start de zaalcompetitie. Vandaag is het wedstrijdprogramma bekend geworden en je kunt voor jezelf of je familieleden weer alle te spelen zaalwedstrijden terugvinden op deze site (zie de bovenste balk) of in Sportlink. Ook de kantinediensten staan weer in Sportlink en iedereen kan zich weer inschrijven voor bardienst.

  Wij verzoeken je nadrukkelijk om zelf in te schrijven en zo te voorkomen dat wij je aanwijzen op een dag en/of tijd, die je dan niet uitkomt. Als je aangewezen bent voor bardienst kun je deze alleen nog ruilen met iemand anders of gebruik maken van de vervangploeg. Teruggeven van de dienst is geen optie.

  Bardienst tijdens de wedstrijden van KZ/Keukensale.com 1 en 2
  Tijdens de negen thuiswedstrijden van onze selectie wordt er, zoals gebruikelijk, een seniorenploeg aangewezen, die kantinedienst doet. Dit is conform de ‘REGELING VERPLICHTINGEN VOOR SPELENDE SENIOREN, A- , B-JEUGD, RECREANTEN EN OUDERS VAN JEUGDLEDEN’ artikel 16:

  Seniorenteams zijn verplicht om 1x per zaalseizoen op een avond waarop het eerste team thuis speelt tussen 18.00 en 01.00 uur er voor te zorgen, dat uit hun team minimaal 4 personen tijdens de bardiensten tegelijkertijd aanwezig zijn in de kantine; die avond hebben alle spelers/sters uit de ploeg gratis toegang tot de sporthal.

  Deze indeling voor het komende seizoen is als volgt:

  Zaterdag 25 november 2023 KZ/Keukensale.com 4

  Zaterdag 16 december 2023 KZ/Keukensale.com 3

  Zaterdag 6 januari 2024 KZ/Keukensale.com 10

  Zaterdag 20 januari 2024 KZ/Keukensale.com 7

  Zaterdag 27 januari 2024 KZ/Keukensale.com 6

  Zaterdag 10 februari 2024 KZ/Keukensale.com 9

  Zaterdag 17 februari 2024 KZ/Keukensale.com 8

  Zaterdag 2 maart 2024 KZ/Keukensale.com 5

  Zaterdag 16 maart 2024 KZ/Keukensale.com 11

  Alle aanvoerders van de seniorenteams zullen ook nog een e-mail krijgen met daarin deze informatie.

  Een teamdienst kan alleen geruild worden mits beide aanvoerders een e-mail sturen naar: horeca@koogzaandijk.nl. Voor alle overige vragen kun je je ook wenden tot dit e-mailadres.