• Betalingsherinnering en algemene informatie

  Na een paar jaar geen korfbalkamp te hebben gehad, gaan we dit jaar eindelijk weer weg! De reis gaat dit jaar naar Ermelo toe. We vertrekken op 23 juni en komen 25 juni weer terug in De Koog. Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen gekomen en er is nog plek voor meer dus geef je snel op. Ook dit jaar heeft het kamp weer een speciaal thema, hou hiervoor de socials in de gaten want wie weet komt de eerst hint van het thema al wel snel online. 
   
  Van de opgaves die we al binnen hebben gekregenen heeft helaas nog niet iedereen betaald. Bij deze nogmaals de oproep om het bedrag over te maken want zonder inschrijfgeld geldt de inschrijving niet!! Het inschrijfgeld (€50,- graag overmaken op rekeningnummer: NL13RABO0370121945 op naam van K.V. Koog-Zaandijk. 
   
  Graag duidelijk in de omschrijving noteren: Jeugdkamp 2023 EN de voor- en achternaam van het kind. Betaalt u voor meerdere kinderen, dan graag alle voor- en achternamen noteren in de omschrijving.
   
  Betalen in termijnen is mogelijk maar bespreek dit vooraf met ons.  
   
  Voor ouders en verzorgers die nog niet bekend zijn met de KZ-jeugdkampen hebben wij wat informatie verzameld in dit bestand
   
  Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook! Tot snel 🙂 
   
  Een groet van de kampcommissie!