• Inleveren kleding eind van het seizoen, met update!

  Alle jeugdleden hebben een wedstrijdshirt en een trainingspak te leen vanuit het kledingfonds. Aan het eind van het seizoen (vòòr 21 juni 2024) dient de verstrekte kleding weer schoon te worden ingeleverd.

  Uitzondering: de A-jeugd mag het wedstrijdshirt tot 30 juni inleveren i.v.m. nog een training op 28 juni en wedstrijden om het NK. Gelieve wel het trainingspak kort na de laatste wedstrijd in te leveren!

  Past je trainingspak en wedstrijdshirt nog goed?
  Dan mag je je pak en shirt meenemen naar het volgende seizoen, mits je dit doorgeeft aan de Kledingfonds-commissie via een e-mail aan het Kledingfonds.

  De kinderen die van de E overgaan naar de D moeten hun shirt inleveren! In de D-teams speel je met een wedstrijdshirt zonder Freekids-logo. En graag aangeven welke maat shirt je na de vakantie wilt ontvangen.

  Wil je een andere maat trainingspak en/of wedstrijdshirt?
  Lever je pak in met daarbij een briefje met voor- en achternaam van het jeugdlid en welke maat je na de zomervakantie wilt ontvangen.

  Ga je over naar de senioren?
  Dan moet je je wedstrijdshirt en trainingspak inleveren. Je kunt via de webshop zelf een trainingspak kopen. Voor een wedstrijdshirt kun je contact opnemen met het Kledingfonds.

  Heb je een pak waarvan de stof is gaan 'pillen'?
  Lever je pak in met daarbij een briefje met voor- en achternaam van het jeugdlid en welke maat je na de zomervakantie wilt ontvangen.

  Extra punt 1: jeugdtrainers die stoppen nu het seizoen achter de rug is, dienen hun trainingsjack ook in te leveren. Wie komend seizoen doorgaat kan het bewaren.

  Extra punt 2: sommige jeugdleden zijn een trainingsjack of -broek kwijt. Wil iedereen even checken of je niet per ongeluk zelf twee jacks of broeken in je kast hebt liggen? Wie iets kwijt is kan ook even in de 'Gevonden voorwerpen-bak' in het clubhuis kijken.

  De kleding kan ingeleverd worden bij:

  Janine Voogd, Kampakker 3, Koog aan de Zaan

  Inez Molenaar, Rietakker 12, Koog aan de Zaan

  Of in de kantine/op het veld op:

  · Dinsdag 18 juni, 18.00 - 20.00 uur

  · Woensdag 19 juni, 18.00 - 19.00 uur

  · Donderdag 20 juni, 18.30 – 19.30 uur

  · Vrijdag 21 juni, 17.00 - 18.00 uur

  Bij het inleveren van de kleding dient u een briefje erbij te doen met de voor- en achternaam van het jeugdlid voor wie de kleding wordt ingeleverd.

  Na de zomervakantie op maandag 2 september en dinsdag 3 september van 19.00 -20.00 uur worden de shirts en pakken weer uitgereikt in de kantine.