• Het WK U17 in Eindhoven, dag 1, zaterdag 29 juni

  Op zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt in Eindhoven weer het jaarlijkse Wereldkampioenschap voor teams onder 17 jaar gespeeld. In deze aflevering doen er 10 landen mee, waarvan de grootste tegenstander natuurlijk uit Taiwan (of ook Chinese Taipeh genoemd) komt, want die versloegen Oranje vorig jaar verrassend met 22-24 en namen de titel mee naar huis!

  Van KZ/Keukensale.com doen in dit Team NL mee Fiene Meijer en Koen Woudt en zij hebben met hun twaalf teamgenoten een druk weekend voor de boeg, want op zaterdag worden er vier wedstrijden van een half uur gespeeld en dan op zondag de knock-outfase.

  Alle wedstrijden zijn weer te volgen via het YouTubekanaal van de IKF. Als je daar 'IKF' intikt, dan kun je kiezen uit wat er op dat moment uitgezonden wordt en onze fotografen ter plekke verzorgen af en toe wat foto's voor de website.

  Het wedstrijdschema van zaterdag vind je tot 13.00 hier en voor de rest van zaterdag met een klik hier.

  En nog aanvullend nieuws naast de inmiddels gebruikelijke drie ruime winstpartijen: onze vereniging heeft nog een derde vertegenwoordiger ter plekke, namelijk Ruben Kaandorp als speaker... van hem wordt natuurlijk ook een plaatje 'in actie' geplaatst!

  De eerste dag verliep min of meer normaal: in de ene groep won Nederland alles dik en in de andere was alleen Belgiƫ-Taiwan spannend, 16-19 en de rest ook flinke uitslagen. Morgen beginnen we op een aparte pagina met het verslag van de tweede dag.