• Het Sponsorgesprek: Imago Print Sign & Display

  In deze serie maken we een rondje langs de sponsoren. Sommigen zijn al een hele tijd verbonden aan onze club, anderen zijn er pas net bij. Deze keer praten we bij met Erik Leemhuis van Imago Print Sign & Display.

  Eigenlijk bestaat het bedrijf van Erik Leemhuis uit 2 bedrijven, dat is het eerste waar we achter komen als we Erik aan de lijn krijgen. Naast Imago Print Sign & Display doen ze ook nog aan evenementaankleding en stentopbouw. Binnen het bedrijf van Imago Print Sign & Display werken 16 mensen en ze zijn van alle markten thuis: van simpel printwerk, tot autobelettering of wrapping: noem het maar en Imago Print Sign & Display maakt jou als bedrijf zichtbaar. En dat allemaal met het logo van de klant of in de huisstijl die hoort bij het bedrijf, zo laat Erik weten. Inmiddels bestaat het bedrijf al 34 jaar en is het alweer 24 jaar geleden dat Erik het bedrijf overnam van zijn vader.

  Erik is met zijn bedrijf al zeker 5 jaar sponsor van KZ. Hij had contact met Tim en is onder andere sponsor geworden omdat KZ als club in zijn ogen een echte regiofunctie heeft: “het is toch een van de grote, zo niet de grootste topclub van Noord-Holland”. Erik zou het mooi vinden als KZ die voorbeeldfunctie nog beter zou uitdragen en in de harten komt van andere korfbalclubs uit de regio.

  Zelf is Erik een echte korfballer. Hij is opgegroeid op de velden van onze buren uit Purmerend, BEP. Het mooie aan korfbal vindt hij het topsport gevoel, gecombineerd met de gezelligheid en het feit dat het een gemengde sport is. Hij heeft zelf jaren in het eerste gespeeld en daar was regelmatig wat strijd tussen BEP en KZ. Hij ziet dat dit de laatste jaren is veranderd en dat KZ als club meer waardering en respect krijgt van de verenigingen om zich heen. Zijn zoon Jari is inmiddels 3 jaar lid van onze vereniging en is onderdeel van de KZ selectie. Hij wilde gaan voor het hoogst haalbare en heeft het ontzettend naar zijn zin: “ondanks dat er veel spelers van buitenaf spelen, is de sfeer ontzettend goed. Dat is erg knap en dat maakt het ook aantrekkelijk om bij KZ te gaan spelen” zo laat Erik weten.

  Wat Erik als prettig ervaart aan het sponsoren van KZ, is dat KZ echt de moeite doet om sponsoren iets extra’s te bieden. “De businessclub waar je de thuiswedstrijden van de selectie kunt bekijken en de speciale sponsoravond zijn een ontzettend positieve ontwikkeling. Sponsoren krijgen zo de kans om hun netwerk ook onderling te versterken.”

  In de hal is Imago Print Sign & Display zichtbaar door reclameborden (natuurlijk niet alleen de eigen, maar ook nieuwe borden van andere sponsoren worden nu bij Imago gemaakt) en de spelersdoeken die bij de eerste thuiswedstrijd al zichtbaar waren. Heeft u die nu nog niet gezien, kom dan zeker even langs bij een van de thuiswedstrijden.