• De zaterdag begon goed met heel veel vrolijke E- en F-pupillen op de sportvloer. Op deze ochtend zette de Sint weer voet aan wal in ons land en dus hadden alle teams een toepasselijke naam gekregen: De Schoenzetter, De Chocoladeletters, De Pietjes, enzovoort. 

  Winnaar F-pupillen: De Mijtertjes - Linna, Nora, Solen, Nikay en Luuk (coach: Jolanda) 
  Winnaar E-pupillen: De Cadeautjes - Tess, Bobbi en Lisa (coach: Kristel)

  Bedankt voor het leuke toernooi!

 • In het kleurrijke toernooi van de D-aspiranten was Team Zwart de grote winnaar. Coach Bart en zijn spelers (Jesse, Nina, Romano, Lotte en Elise) waren daar duidelijk trots op en terecht. Je zet niet zomaar zo'n prestatie neer met een samengesteld team. 

 • Team Groen/Geel pakte de winst in het toernooi van de C'tjes. Normaal staan wij natuurlijk niet te springen bij een overwinning van die kleurencombinatie, maar vooruit er mag gejuicht worden! Gefeliciteerd Cheyenne, Isabella, Lyem, Misha, Scott, Britt en coach Nikki.

  Bij het zien van de foto's vroeg de redactie zich toch sterk af welk team er met de poedelprijs vandoor is gegaan. De mannen van Team Oranje vonden zichzelf in ieder geval de losers, maar daar waren de dames het duidelijk niet mee eens. Zij houden hun rug recht en staan trots op de foto. Goed zo meiden!

 • De foto's van de A- & B-junioren vind je in een apart nieuwsbericht.