• Update van 13-1-2021.
  Vandaag maakte een attente lezer ons nog op het volgende attent: hij had met grote belangstelling het boek over Pieter gelezen. 'Het was inderdaad een bijzonder mens', zei hij, 'Maar weet je dat het vandaag ook precies drie jaar terug is dat Pieter overleed?'.

  En inderdaad, zo is het precies. Een goede reden om het bericht weer even een keer bovenaan te zetten!

  Oorspronkelijk bericht van 1-1-2021.
  Er is een boek verschenen over onze voormalige sponsor Pieter Hildering met als titel '
  Van armoede naar rijkdom'. Het eerste exemplaar van het boek is dinsdagavond in Topsportcentrum De Koog overhandigd aan voormalig wethouder, thans Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, Jeroen Olthof en dit alles natuurlijk met handhaving van de coronaregels.

  Dit boek is te koop in de Zaanse boekhandel - onder meer bij Stumpel en Bruna - maar is ook te koop via KZ. Het is heel simpel: als je het boek wilt hebben, maak je 15 Euro over op de bankrekening van KZ en dat is  NL13RABO 0370 1219 45. Vervolgens doen wij een poging het bij je thuis te bezorgen voor zaterdag 9 januari.

  Schikt
  deze regeling je niet, stuur dan even een e-mail naar de redactie via redactie@koogzaandijk.nl en wij nemen vervolgens contact met je op over de levering.

  Het boek is samengesteld door Sarah Vermoolen. Zij maakte ook een video, waarin Miranda Hildering vertelt over het hoe en waarom van het boek en met wat interviews met betrokkenen. In die video zie je ook tal van bekende gezichten en ook in het boek kom je reeksen bekende namen, ook van clubgenoten uiteraard. Sarah Vermoolen heeft ook een website, waarop je nog andere dingen over aspecten van haar Zaanse werk kunt zien.

  Kortom, het is de moeite waard!


  Het Bestuur