• Het bijzondere kampioenschap van A4


    Voor onze A4 was het een beetje aparte voorjaarscompetitie. De competitieleider zat met het probleem, dat er op dit niveau zeven ploegen beschikbaar waren en dan wordt er gekozen om halve competities te spelen, want anders ben je in juli nog bezig. Het gevolg was, dat wij tegen de beide concurrenten, Roda A1 en Helios A1, alleen een uitwedstrijd speelden en dat is soms wat lastiger. Bij Roda verloren we nipt, 13-12, onze enige verliespartij. Maar Roda verloor weer bij Helios en toen wij naar Castricum gingen wonnen we daar met 8-4. Verder wonnen deze drie concurrenten alles en dus eindigden ze gelijk met 10 punten uit 6 wedstrijden.

    In de sector Breedtesport ben je dan alledrie kampioen, maar als we met een schuine blik naar de regels van de sector Wedstrijdsport kijken, dan moet je ook het onderling resultaat tussen deze drie ploegen bezien. Ook weer evenveel wedstrijdpunten, maar dan is ons doelsaldo met plus 3 het beste en dus is A4 de terechte kampioen!

    Tijd voor de foto dus en daarop zie je van links naar rechts staande Romy, Daphne, Daniil, Nick, coach Ramon, Tom en Dave en op de knietjes Isana, Yara, Linde, Marjolein en Roos. Ook jullie weer van harte gefeliciteerd!!