• Het seizoen is nog niet voorbij of we kijken al weer naar het komende seizoen. De teamopstellingen zijn bekend gemaakt, net als de trainingstijden. De TC’s hebben zich ingespannen om alles voor de vakantie gereed te hebben, met medewerking van de trainers. We zijn ze daar dankbaar voor.

  Maar eerst hebben we vakantie. Zeven weken lang geen korfbal, voor de selectie twee weken minder. Veel senioren zal het misschien niet eens zijn opgevallen, dat ook voor het korfballen het reces is ingegaan. Zij hebben bijna een seizoen lang geen wedstrijden kunnen spelen en slechts zo beperkt kunnen trainen, dat veel senioren daarvan afzagen. Onze jeugd had het geluk nog drie wedstrijden te mogen spelen in juni. Alleen uitwedstrijden, vanwege het gebruik van het topsportcomplex voor de Covid-19-vaccinaties.


  De allerlaatste verenigingsactiviteit van dit seizoen was de pubquiz van afgelopen zaterdag. Met zestig deelnemers kan weer van een succes gesproken worden. Veel dank aan de Evenementencommissie, die de organisatie op zich had genomen en ook in het voorbije coronajaar voor verschillende (digitale) activiteiten heeft gezorgd.

  Veel dank gaat ook uit naar de leden van onze vereniging die in deze maanden de kantinediensten draaien voor de GGD-medewerkers. Van ’s ochtends 7.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur zorgen zij er  - in shifts van drie of vier uur – voor, dat de medewerkers van de GGD worden voorzien van koffie, thee en andere drankjes en van soep en broodjes voor wie dat wenst. In de gezamenlijke app die deze leden hebben gecreëerd vindt veel overleg plaats, en met veel humor. De inzet en het enthousiasme zijn groot. Alles is erop gericht dat het de medewerkers van de GGD aan niets ontbreekt. En dat lukt, want ze krijgen veel complimenten. Wij sluiten ons helemaal aan bij die complimenten.

  Namens het bestuur wens ik iedereen een zonnige zomer en veel vakantieplezier in deze weken. We zien elkaar over zeven weken.
   

  Corrie Noom