• Esther bij E1 en E2

    Esther Cordus, de aanvoerdster van ons eerste team, was deze week op bezoek bij onze E1 en E2 en Jolanda Steensma zond ons daarover het volgende berichtje, mèt foto's!

    Esther is aan de E1 gekoppeld en vandaag kwam ze training geven. Omdat we op woensdag altijd samen trainen met de E2 deden zij natuurlijk ook gezellig mee.

    Esther liet de kinderen op verschillende manieren schieten: na een stuit, na een draai en zelfs nadat de bal eerst tussen de benen door moest zijn gegaan. Tienen, in tweetallen, en hardop tellen, daar zijn ze goed in!

    Daarna kwam er een verdediger aan te pas. Ook met de bal van achteren, het reactievermogen werd getest. Een grote stap naar achteren en schieten vanaf één been. Toen nog even aanvallen op twee palen, en tenslotte een partijtje. Eerst een 'normaal' partijtje, en toen nog even de jongens tegen de meisjes. Dat willen onze mannen steeds, maar elke keer winnen de meisjes, deze keer ook weer.....

    Esther gaf na de training aan, dat ze de kinderen zo enthousiast, fanatiek en gezellig vond. Dat is precies wat wij ook van ze vinden, onze kanjers van de E1 en E2!